Bli verifierad av Percent

Percent

Percent samarbetar med företag som Google för att ge ideella organisationer världen över tillgång till de tekniska resurser, verktyg och kunskaper de behöver i sitt arbete.

Percent går igenom information om organisationen för att verifiera dess status som en lagligt registrerad och aktiv ideell organisation som verkar till förmån för samhället.

Så här blir du verifierad av Percent

1. Besök Google för ideella organisationer.

2. Klicka på Kom igång uppe till höger.

3. Följ anvisningarna.

4. Percent kontaktar dig angående kompletterande information eller dokumentation som behövs för att verifiera organisationen. Tänk därför på att hålla utkik efter e-postmeddelanden från domänen @poweredbypercent.com. Vi granskar de flesta överklaganden inom tre till fem arbetsdagar. Om du inte får något e-postmeddelande från Percent under den här tidsperioden kontrollerar du skräppostmappen innan du kontaktar Percent

Läs de landsspecifika kvalifikationsriktlinjerna

Obs! Google skickar de uppgifter du tillhandahåller i ansökan om ett konto i Google för ideella organisationer direkt till Percent så att de kan verifiera organisationen och din koppling till den. Dina uppgifter används i enlighet med Googles integritetspolicy.