Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Bliv verificeret af Percent

Percent

Percent samarbejder med virksomheder som f.eks. Google om at give nonprofitorganisationer i hele verden adgang til teknologiværktøjer, ressourcer og viden, som de skal bruge til at gøre en forskel.

Percent tjekker juridiske og programmæssige oplysninger i forbindelse med din organisation med henblik på at verificere din status som lovligt registreret og aktiv, velgørende, ikke-statslig nonprofitorganisation.

Sådan bliver du verificeret af Percent

1. Gå til Google til nonprofitorganisationer.

2. Klik på Kom godt i gang øverst til højre.

3. Følg vejledningen.

4. Percent kontakter dig for at få flere oplysninger eller yderligere dokumentation, så de kan verificere din organisation. Hold derfor øje med mails fra domænet @poweredbypercent.com. De fleste anmodninger gennemgås inden for 3-5 hverdage. Hvis du ikke modtager en mail fra Percent inden for dette tidsrum, skal du tjekke, om den er røget i din spammappe, og ellers kontakte Percent

Se retningslinjerne for kvalifikation i forskellige lande

BEMÆRK! Google sender de oplysninger, du har angivet i din anmodning om en konto i Google til nonprofitorganisationer, direkte til Percent , så de kan verificere din organisation, og at du er tilknyttet den. Dine oplysninger anvendes i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik.