Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer | Oktober 2020

Nyhetsbrev från Google för ideella organisationer

På torsdagar kan du titta på en liveshow med frågor och svar som hålls av Google för ideella organisationer

Från och med november sänder vi live varannan vecka med Google för ideella organisationer. Titta du med för att få de senaste nyheterna, tips från experter och för att ställa frågor live. Du kan även titta på showen senare på YouTube. Ställ in en påminnelse

Tips och råd

Här är fem tips om hur ni kan få ut mesta möjliga av Ad Grants på Giving Tuesday

Giving Tuesday den 1 december, en global välgörenhetsrörelse, är nästan här. I den här artikeln finns det tips om hur din organisation kan öka medvetenheten om ert uppdrag och få fler donationer. Läs mer.

Utforska självstudier, tips och kommande evenemang som har handplockats för ideella organisationer

För att hjälpa er att hantera utmaningarna i dagsläget har vi skapat en lista över resurser, inklusive kommande evenemang, tips för att samla in pengar och hur man flyttar program online. Ta reda på mer

Bli bättre på att koda med Grasshopper

Grasshopper-appen har snabba, roliga och kostnadsfria lektioner om kodning för nybörjare. Om organisationen är fokuserad på tekniska färdigheter kan ni nu hjälpa eleverna att bygga och dela sina projekt på mobila enheter eller datorer. Börja nu

Kommande evenemang

Omvandla er YouTube-strategi med liveworkshoppar

Titta på en ny serie webbinarier för ideella organisationer som hålls av experter. Ni får hjälp att dela er berättelse, anordna digitala evenemang, får ut mesta möjliga av YouTube Analytics och ännu mer. Registrera er här

Dela en berättelse om hur din ideella organisation använder Google-produkter

Fyll i detta formulär så kan din organisation lyftas fram i en kommande video eller ett nyhetsbrev från Google för ideella organisationer.

Få nyhetsbrevet från Google för ideella organisationer direkt i inkorgen

Läs mer

Följ oss på sociala medier

Twitter          Facebook          YouTube