Skift indhold på din Android-startskærm

Hvis der ikke er nogen åbne apps, får du vist din startskærm. På din primære skærm kan du som standard se datoen, vejret og et par apps.

Vigtigt!

Gå til startskærmen

Afhængigt af din telefon skal du enten:

• Stryge opad fra bunden af skærmen.
  • Tryk på Hjem Hjem eller Hjem Hjem.

På nogle telefoner kan du have mere end én startskærm. Stryg til højre eller venstre for at gå fra den ene til den anden.

Tilpas din startskærm

Skift en app

Nederst på skærmen kan du se en række med dine favoritapps.

• Fjern en favoritapp: Hold den app, du vil fjerne fra listen over favoritter, nede. Træk den til et andet sted på skærmen.
  • Tilføj en favoritapp: Stryg opad fra bunden af skærmen. Tryk på en app, og hold fingeren nede. Flyt appen til en ledig plads blandt dine favoritapps.

Skift andre startskærmindstillinger

1. Tryk på en tom plads på startskærmen, og hold fingeren nede.
  2. Tryk på Startskærmindstillinger.

Søg på din startskærm

• Tryk på Google  for at indtaste din søgning.
  • Hvis du vil indtale din søgning eller bede din telefon om at gøre noget, kan du sige "Hey Google". Du kan også trykke på Assistent Assistent. Få flere oplysninger om Google Assistent

Tip! Google Assistent være aktiveret på din enhed, for at du kan bruge kommandoen "Hey Google".

Aktivér eller deaktiver animationer i søgefeltet

Nogle gange er der animationer i søgefeltet på din startskærm. Disse animationer vises midlertidigt i forbindelse med særlige lejligheder som f.eks. helligdage.

Sådan aktiverer eller deaktiver du disse animationer:

1. Hold fingeren nede på søgefeltet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Præferencer.
  3. Aktivér eller deaktiver Effekter i søgefeltet.