Tiedostojen siirtäminen tietokoneen ja Android-laitteen välillä

Voit siirtää kuvia, musiikkia ja muita tiedostoja tietokoneen ja Android-laitteen välillä Google-tilin tai USB-johdon avulla.

Tärkeää: Osa näistä vaiheista koskee vain Android 9:ää tai sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Pixelin akku oppii jatkuvasti käyttäytymisestäsi ja optimoi itsensä sovelluskäyttösi perusteella. Optimoinnissa voi kulua muutama viikko uuden laitteen käyttöönoton tai tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Saat parhaat tulokset, kun pidät mukautuvan virran ja akun optimoinnin päällä.

On normaalia, että Pixelin akkua kuluu hieman tavallista enemmän ohjelmistopäivityksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että puhelin pyrkii lataamaan ja optimoimaan uuden ohjelmiston ja saamaan kaiken toimimaan.

Jos huomaat vielä muutaman päivän kuluttua epätavallista akun kulumista, ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme.

Vaihtoehto 1: Tiedostojen siirtäminen Google-tilillä

Lataa tiedostot Google-tilillesi, niin voit käyttää niitä sekä tietokoneella että laitteella.

Vaihtoehto 2: Tiedostojen siirtäminen USB-johdolla

Windows-tietokone
  1. Avaa laitteen lukitus.
  2. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-johdolla.
  3. Napauta laitteella Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta ‑ilmoitusta.
  4. Valitse Käytä USB:tä ‑kohdasta Tiedostonsiirto.
  5. Tiedostonsiirtoikkuna avautuu tietokoneella. Vedä tiedostoja sen avulla.
  6. Kun olet valmis, poista laitteesi Windowsista.
  7. Irrota USB-johto.
Mac-tietokone

Tietokoneesi käyttöjärjestelmän on oltava Mac OS X 10.5 tai sitä uudempi.

1. Lataa Android-tiedonsiirto ja asenna se tietokoneelle.
  2. Avaa Android-tiedostonsiirto. Sovellus avautuu ensimmäisen käyttökerran jälkeen automaattisesti, kun yhdistät puhelimesi.
  3. Avaa laitteen lukitus.
  4. Yhdistä laite tietokoneeseen USB-johdolla.
  5. Napauta laitteella Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta ‑ilmoitusta.
  6. Valitse Käytä USB:tä ‑kohdasta Tiedostonsiirto.
  7. Android-tiedonsiirto‑ikkuna aukeaa tietokoneella. Vedä tiedostoja sen avulla.
  8. Kun olet valmis, irrota USB-johto.
Chromebook
  1. Yhdistä laite Chromebookiin USB-johdolla.
  2. Avaa laitteen lukitus.
  3. Napauta laitteella Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta ‑ilmoitusta.
  4. Valitse Käytä USB:tä ‑kohdasta Tiedostonsiirto.
  5. Chromebookin Tiedostot-sovellus avautuu. Vedä tiedostoja sen avulla. Lue lisää Chromebookilla toimivista tiedostotyypeistä.
  6. Kun olet valmis, irrota USB-johto.

Vaihtoehto 3: Tiedostojen siirtäminen Quick Sharen avulla Windowsilla

Voit siirtää tiedostoja Windows-laitteilla Quick Sharen avulla.Lue lisää Quick Sharen käyttämisestä Windowsilla.

Vianetsintä: tiedostojen siirtäminen USB:n kautta

Windows-tietokone
  • Tietokoneen vianetsintä
    • Tarkista tietokoneen asetukset ja varmista, että Windows havaitsee uudet laitteet automaattisesti.
    • Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Laitteen vianetsintä
  • USB-yhteyksien vianetsintä
    • Kokeile toista USB-kaapelia. Kaikilla USB-johdoilla ei voi siirtää tiedostoja.
    • Testaa laitteesi USB-portin toiminta kytkemällä se eri tietokoneeseen.
    • Testaa tietokoneesi USB-portin toiminta kytkemällä siihen eri laite.
Mac-tietokone
  • Tietokoneen vianetsintä
    • Tarkista, että tietokoneesi käyttöjärjestelmä on Mac OS X 10.5 tai sitä uudempi.
    • Tarkista, että tietokoneellesi on asennettu Android-tiedonsiirto ja se on auki.
    • Käynnistä tietokone uudelleen.
  • Laitteen vianetsintä
  • USB-yhteyksien vianetsintä
    • Kokeile toista USB-kaapelia. Kaikilla USB-johdoilla ei voi siirtää tiedostoja.
    • Testaa laitteesi USB-portin toiminta kytkemällä se eri tietokoneeseen.
    • Testaa tietokoneesi USB-portin toiminta kytkemällä siihen eri laite.

Muita lähteitä