Tilføj eller fjern en konto på en Android-enhed

Du kan føje konti til din Android-telefon eller -tablet. Når du tilføjer en konto, synkroniseres oplysninger, der er knyttet til den pågældende konto, automatisk med din enhed. Du skal have en konto på din enhed for at hente apps fra Google Play Butik.

Hvis du deler en enhed med flere brugere, skal du sørge for at logge ind som den rigtige bruger, før du ændrer kontooplysninger.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 9 og nyere. Se, hvilken Android-version du har.

Føj en konto til din enhed

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Konti. Hvis du ikke kan se "Konti", skal du trykke på Brugere og konti.
  3. Tryk på Tilføj konto forneden.
  4. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
    • Tryk på Google for at tilføje din Google-konto. Når du logger ind med en Google-konto, synkroniseres de mails, kontaktpersoner, kalenderbegivenheder og andre data, der er knyttet til den pågældende konto, automatisk med din enhed.
    • Hvis du vil tilføje en anden personlig konto, skal du trykke på Personlig (IMAP) eller Personlig (POP3). Du vælger som regel disse, hvis du bruger et mailprogram som Microsoft Outlook eller Apple Mail. Se, hvordan du bruger IMAP eller POP3 med Gmail.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
  6. Hvis du tilføjer konti, kan du blive bedt om at indtaste enhedens mønster, pinkode eller adgangskode som en sikkerhedsforanstaltning.

Tip! Hvis du vil låne din enhed til en ven, kan du se, hvordan du opretter en separat bruger eller midlertidig gæst i stedet for at tilføje en konto.

Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

Fjern en konto fra din enhed

Når du fjerner en konto fra din enhed, slettes alt, der er knyttet til den pågældende konto, også fra enheden. Dette gælder også mails, kontaktpersoner og indstillinger.

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Konti. Hvis du ikke kan se "Konti", skal du trykke på Brugere og konti.
  3. Tryk på den konto, du vil fjerne Og så Fjern konto.
  4. Hvis det er den eneste Google-konto på enheden, skal du af sikkerhedsmæssige årsager angive din enheds mønster, pinkode eller adgangskode.

Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.