Tilføj eller fjern en konto på en Android-enhed

Føj konti til din telefon for at få adgang til din mail, dine kontakter og din kalender og hente apps i Google Play Butik. Når du tilføjer en Google-konto, synkroniseres de oplysninger, der er knyttet til den pågældende konto, automatisk med din telefon.

Når du fjerner en konto, slettes alt det, der er knyttet til den pågældende konto, også fra din telefon. Dette gælder blandt andet mails, kontakter og indstillinger.

Vigtigt! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 9 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Pixel-batteriet lærer løbende din adfærd at kende og optimerer sig selv baseret på din seneste appbrug. Når du konfigurerer en ny enhed eller gendanner din enheds fabriksindstillinger, kan der gå et par uger, før optimeringen fungerer optimalt. Du opnår de bedste resultater ved at lade Batterijustering og Batterioptimering være aktiveret.

Det er normalt, at batteriet på din Pixel aflades lidt mere end normalt efter en softwareopdatering. Det skyldes, at telefonen arbejder hårdt på at downloade og optimere den nye software og få alt op at køre.

Hvis du stadig oplever usædvanlig batteriafladning efter et par dage, kan du kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Føj en Google-konto eller en anden konto til din telefon

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Adgangskoder og konti. Tryk på Brugere og konti, hvis du ikke kan finde "Konti".
  3. Under "Konti" skal du trykke på Tilføj konto.
  4. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
    • Hvis du vil tilføje din Google-konto, skal du trykke på Google. Når du logger ind med en Google-konto, synkroniseres de mails, kontakter, kalenderbegivenheder og andre data, der er knyttet til den pågældende konto, automatisk med din enhed.
    • Hvis du vil tilføje din Google Meet-konto, skal du trykke på Meet. Når du logger ind med din Meet-konto, kan du foretage og modtage videoopkald, oprette møder og ringe til enheder, som er tilknyttet dit hjem.
    • Hvis du vil tilføje en anden personlig konto,, skal du trykke på Exchange, Personlig (IMAP) eller Personlig (POP3). Du vælger som regel disse, hvis du bruger et mailprogram som Microsoft Outlook eller Apple Mail. Se, hvordan du bruger IMAP eller POP3 med Gmail.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
  6. Hvis du tilføjer konti, kan du blive bedt om at indtaste enhedens mønster, pinkode eller adgangskode som en sikkerhedsforanstaltning.

Tip! Hvis du vil låne din enhed til en ven, kan du se, hvordan du opretter en separat bruger eller midlertidig gæst i stedet for at tilføje en konto.

Fjern en Google-konto eller en anden konto fra din telefon

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Adgangskoder og konti. Tryk på Brugere og konti, hvis du ikke kan finde "Konti".
  3. Under "Konti" skal du trykke på den konto, du vil fjerne Og så Fjern konto.
  4. Du bekræfter ved at trykke på Fjern konto Og så Fjern konto.
  5. Hvis det er den eneste Google-konto på enheden, skal du af sikkerhedsmæssige årsager angive din enheds mønster, pinkode eller adgangskode.