Brug eller slet gæster

Med gæsteprofil kan du give en anden lov til at bruge din telefon som gæst. En gæst har ikke adgang til alle oplysningerne på din telefon. Få flere oplysninger om indstillinger for gæster.

Gæsteprofil er tilgængelig på mange telefoner, f.eks. Pixel og Nexus. Gæsteprofil er ikke tilgængelig på alle Android-telefoner.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 5.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Skift til en gæst på din telefon

1. Åbn Kvikmenu. Se, hvordan du gør.
  2. Tryk på Bruger Logget ind som.
  3. Tryk på Tilføj gæst.
  4. Hvis du har skiftet til en eksisterende gæst:
    • Hvis du vil fjerne data fra den tidligere gæst eller give en ny gæst lov til at bruge din enhed, skal du vælge Start forfra.
    • Hvis du vil fortsætte med at bruge data fra den tidligere gæstesession, skal du vælge Fortsæt.

Afslut en gæstesession

Vigtigt! Når gæsten er færdig med at bruge din telefon, skal vedkommende fjerne sine oplysninger fra din telefon.

Sådan kan gæster fjerne deres data

1. Åbn Kvikmenu. Se, hvordan du gør.
  2. Tryk på Bruger Logget ind som Og så Fjern gæst Og så Fjern.

Alle data fra denne gæst slettes fra telefonen.

Sådan kan ejeren af telefonen fjerne en gæst

1. Åbn Kvikmenu. Se, hvordan du gør.
  2. Tryk på Bruger Logget ind som Og så Gæst Og så Start forfra.

Alle data fra den tidligere gæst slettes fra telefonen.