Brug eller sletning af gæster

Med gæsteprofil kan du give en anden lov til at bruge din telefon som gæst. Gæsterne har ikke adgang til alle dine oplysninger på enheden. Få flere oplysninger om indstillinger for gæster.

Gæsteprofil er tilgængelig på mange telefoner, f.eks. Pixel og Nexus. Gæsteprofil er ikke tilgængelig på alle Android-telefoner.

Bemærk! Nogle af disse trin virker kun i Android 5.0 og nyere. Se, hvordan du finder ud af, hvilken Android-version du har.

Skift til en gæst på din enhed

1. Åbn Hurtige indstillinger. Se, hvordan du gør.
  2. Tryk på Bruger Logget ind som.
  3. Tryk på Tilføj gæst eller Gæst.
  4. Hvis du skiftede til en eksisterende gæst:
    • Hvis du vil fjerne den tidligere gæsts data eller give en ny gæst lov til at bruge din enhed, skal du vælge Start forfra.
    • Hvis du vil forsætte med at bruge data fra den tidligere gæstesession, skal du vælge Fortsæt.

Afslut en gæstesession

Når din gæst er færdig med at bruge din enhed, bør vedkommende fjerne sine oplysninger fra din enhed.

Sådan kan gæster fjerne deres data
  1. Åbn Hurtige indstillinger. Se, hvordan du gør.
  2. Tryk på Bruger Logget ind somOg så Fjern gæst Og så Fjern.

Alle data fra denne gæst slettes fra telefonen.

Sådan kan ejeren af enheden fjerne en gæst
  1. Åbn Hurtige indstillinger. Se, hvordan du gør.
  2. Tryk på Bruger Logget ind som Og så Gæst Og så Start forfra

Alle data fra den tidligere gæst slettes fra telefonen.