Se og opdater din Android-version

Du kan se Android-versionsnummeret og sikkerhedsopdateringsniveauet for din enhed i appen Indstillinger. Du får underretninger, når der er tilgængelige opdateringer. Du kan også søge efter opdateringer.

Se, hvilken Android-version du har

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Nederst på siden skal du trykke på System og dernæst Om telefonen eller Om din tablet.
  3. Rul ned til "Android-version" og "Niveau for sikkerhedsrettelse på Android".

Hent de nyeste Android-opdateringer

Når du får en underretning om en opdatering, skal du åbne den og trykke på opdateringshandlingen.

Hvis du har ryddet underretningen, eller hvis din enhed har været offline:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Nederst på siden skal du trykke på System og dernæst Systemopdatering (det kan være nødvendigt først at trykke på Om telefonen eller Om din tablet).
  3. Du får nu vist din opdateringsstatus. Følg vejledningen på skærmen.

Løs et problem med en opdatering

Aktivering af opdateringer

På Pixel-telefoner

Pixel-telefoner installerer downloadede Android-opdateringer i baggrunden. De installerede opdateringer aktiveres, næste gang du genstarter telefonen. Få flere oplysninger om, hvordan du genstarter en Pixel-telefon.

På Nexus, Android One og enheder i Google Play-udgave

Disse enheder genstarter automatisk, mens de installerer downloadede Android-opdateringer. Opdateringerne aktiveres, når installationen er fuldført.

Der er ikke nok ledig plads

Hvis du får en underretning med beskeden "Der er ikke nok ledig plads", kan du se, hvordan du frigør plads på:

En opdatering blev ikke downloadet

Lad opdateringen prøve igen automatisk

Hvis en opdatering ikke downloades, prøver din enhed automatisk igen i løbet af de næste par dage.

• Når opdateringen bliver tilgængelig igen, modtager du en underretning. Åbn underretningen, og tryk på opdateringshandlingen.
  • Hvis du vil søge manuelt efter opdateringen via appen Indstillinger, skal du vente mindst 24 timer efter det tidspunkt, hvor opdateringen ikke kunne downloades, inden du tjekker, om der er tilgængelige opdateringer.

Opdater Android-versionen for at få sikkerhedsopdateringer

Hvis du vil hente den nyeste sikkerhedsopdatering til din enhed, skal du sikre dig, at du har den seneste tilgængelige Android-version på enheden.

Hvornår du modtager Android-opdateringer

På Pixel-telefoner

Opdateringer af Android-versionen

Pixel-telefoner henter den nyeste version af Android direkte hos Google.

Hvis du har købt din enhed i Google Store, får din enhed normalt opdateringer inden for to uger. Hvis du har købt din enhed et andet sted, kan det tage længere tid, før opdateringerne modtages.

• Pixel 2-telefoner (2017) modtager opdateringer af Android-versionen i mindst tre år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store. Efter tre år kan vi ikke garantere flere opdateringer.
  • Pixel-telefoner (2016) modtager opdateringer af Android-versionen i mindst to år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store. Efter to år kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Sikkerhedsopdateringer

Pixel-telefoner modtager også opdateringer i forbindelse med sikkerhedsproblemer, der er beskrevet i vores officielle sikkerhedsbulletiner for Android.

Pixel-telefoner modtager sikkerhedsopdateringer i mindst tre år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store, eller i mindst 18 måneder fra det tidspunkt, hvor enheden sidst blev solgt i Google Store, afhængigt af hvad der er længst tid. Derefter kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Telefon- eller onlinesupport

Du kan få telefon- eller onlinesupport til Pixel-telefoner i mindst lige så lang tid, som telefonerne modtager sikkerhedsopdateringer. Derefter kan vi ikke garantere fortsat support.

Minimale opdaterings- og supportperioder

Telefon

Ingen garanti for opdateringer af Android-versionen efter

Ingen garanti for sikkerhedsopdateringer efter Ingen garanti for telefon- eller onlinesupport efter

Pixel 2 XL

Oktober 2020 Oktober 2020 Oktober 2020

Pixel 2

Oktober 2020 Oktober 2020 Oktober 2020

Pixel XL

Oktober 2018 Oktober 2019 Oktober 2019

Pixel

Oktober 2018 Oktober 2019 Oktober 2019

Denne side handler om opdateringer af Android-versionen, sikkerhedsopdateringer og telefon- eller onlinesupport. Gå til garanticenteret for at få oplysninger om garanti.

Nexus-enheder

Opdateringer af Android-versionen

Nexus-enheder henter den nyeste version af Android direkte hos Google.

Hvis du har købt din enhed i Google Store, får din enhed normalt opdateringer inden for to uger. Hvis du har købt din enhed et andet sted, kan det tage længere tid, før opdateringerne modtages.

Nexus-enheder modtager opdateringer af Android-versionen i mindst to år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store. Efter to år kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Sikkerhedsopdateringer

Nexus-enheder modtager opdateringer i forbindelse med sikkerhedsproblemer, der er beskrevet i vores officielle sikkerhedsbulletiner for Android.

Nexus-enheder modtager sikkerhedsopdateringer i mindst tre år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store, eller i mindst 18 måneder fra det tidspunkt, hvor enheden sidst blev solgt i Google Store, afhængigt af hvad der er længst tid. Derefter kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Telefon- eller onlinesupport

Du kan få telefon- eller onlinesupport til Nexus-enheder i mindst lige så lang tid, som enhederne modtager sikkerhedsopdateringer. Derefter kan vi ikke garantere fortsat support.

Minimale opdaterings- og supportperioder

Enhed

Ingen garanti for opdateringer af Android-versionen efter

Ingen garanti for sikkerhedsopdateringer efter Ingen garanti for telefon- eller onlinesupport efter

Nexus 6P

September 2017 November 2018 November 2018

Nexus 5X

September 2017 November 2018 November 2018

Nexus 9

Oktober 2016 Oktober 2017 Oktober 2017

Nexus 6

Oktober 2016 Oktober 2017 Oktober 2017

Nexus 5

Oktober 2015 Oktober 2016 Oktober 2016

Nexus 7 (2013)

Juli 2015 August 2016 August 2016

Nexus 4

November 2014 November 2015 November 2015

Nexus 10

November 2014 November 2015 November 2015

Nexus 7 (2012)

Juni 2014 Juni 2015 Juni 2015

Denne side handler om opdateringer af Android-versionen, sikkerhedsopdateringer og telefon- eller onlinesupport. Gå til garanticenteret for at få oplysninger om garanti.

Android One-enheder

Android One-telefoner henter den nyeste version af Android hos Googles hardwarepartnere. Googles partnere sender opdateringer ud fra deres egen tidsplan og forsøger at gøre dem tilgængelige for dig hurtigst muligt.

Hvornår din Android One-enhed vil modtage opdateringer

Når en opdatering bliver tilgængelig, kan der gå op til to uger, før den kan installeres på din telefon. Når opdateringen er klar til at blive installeret på din telefon, får du vist meddelelsen "Ny systemopdatering". Du skal oprette forbindelse til dit mobilselskab eller Wi-Fi for at modtage underretningen og downloade softwaren.

Så længe vil din Android One-enhed modtage opdateringer

Alle partnere har forpligtet sig til at stille softwareopdateringer til rådighed i mindst 18 måneder efter lanceringen af telefonen. Alle Android One-telefoner vil modtage mindst én stor softwareopdatering samt en række mindre sikkerhedsopdateringer.

Enheder i Google Play-udgave

Enheder i Google Play-udgave modtager opdateringer fra enhedsproducenten og ikke direkte fra Google. Google arbejder tæt sammen med producenterne om at levere systemopdateringer hurtigt, når en ny Android-version udgives.

Hvornår din enhed i Google Play-udgave modtager opdateringer

Når en opdatering bliver tilgængelig, kan der gå op til to uger, før den kan installeres på din enhed. Afhængigt af dit mobilselskab kan der gå mere end to uger efter udgivelsen, før du modtager en opdatering.

Hvor længe din enhed i Google Play-udgave modtager opdateringer

Hvis enheder i Google Play-udgave falder uden for opdateringsvinduet, modtager de muligvis ikke den nyeste version af Android. Opdateringsvinduet er normalt på omkring 18 måneder efter udgivelsen af enheden.

Watch video tutorials

To get the latest tips, tricks, and how-to's, subscribe to our YouTube Channel.