Find ud af, hvornår du får Android-opdateringer på Pixel-telefoner og Nexus-enheder

Tidsplanerne for opdateringer varierer efter enhed, producent og mobilselskab.

Bemærk! Ældre enheder kan ikke altid køre nyere Android-versioner.

Sådan kan du tjekke og opdatere din Android-version

Du kan se Android-versionsnummeret og sikkerhedsopdateringsniveauet for din enhed i appen Indstillinger. Du får underretninger, når der er tilgængelige opdateringer. Du kan også søge efter opdateringer. Se, hvordan du tjekker og opdaterer din Android-version.

Hvornår du modtager Android-opdateringer

På Pixel-telefoner

Opdateringer af Android-versionen

Pixel-telefoner henter den nyeste version af Android direkte hos Google.

Hvis du har købt din enhed i Google Store, får din enhed normalt opdateringer inden for to uger. Hvis du har købt din enhed et andet sted, kan det tage længere tid, før opdateringerne modtages.

• Pixel 3-telefoner (2018) og Pixel 2-telefoner (2017) modtager opdateringer af Android-versionen i mindst tre år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store. Efter tre år kan vi ikke garantere flere opdateringer.
  • Pixel-telefoner (2016) modtager opdateringer af Android-versionen i mindst to år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store. Efter to år kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Sikkerhedsopdateringer

Pixel-telefoner modtager også opdateringer i forbindelse med sikkerhedsproblemer, der er beskrevet i vores officielle sikkerhedsbulletiner for Android.

Pixel-telefoner modtager sikkerhedsopdateringer i mindst tre år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store, eller i mindst 18 måneder fra det tidspunkt, hvor enheden sidst blev solgt i Google Store, afhængigt af hvad der er længst tid. Derefter kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Telefon- eller onlinesupport

Du kan få telefon- eller onlinesupport til Pixel-telefoner i mindst lige så lang tid, som telefonerne modtager sikkerhedsopdateringer. Derefter kan vi ikke garantere fortsat support.

Minimale opdaterings- og supportperioder

Telefon

Ingen garanti for opdateringer af Android-versionen efter

Ingen garanti for sikkerhedsopdateringer efter Ingen garanti for telefon- eller onlinesupport efter

Pixel 3 XL

Oktober 2021 Oktober 2021 Oktober 2021

Pixel 3

Oktober 2021 Oktober 2021 Oktober 2021

Pixel 2 XL

Oktober 2020 Oktober 2020 Oktober 2020*

Pixel 2

Oktober 2020 Oktober 2020 Oktober 2020*

Pixel XL

Oktober 2018 Oktober 2019 Oktober 2019

Pixel

Oktober 2018 Oktober 2019 Oktober 2019

*Kunder med Preferred Care til Pixel 2 kan få telefonsupport indtil april 2021.

Denne side handler om opdateringer af Android-versionen, sikkerhedsopdateringer og telefon- eller onlinesupport. Gå til garanticenteret for at få oplysninger om garanti.

Nexus-enheder

Opdateringer af Android-versionen

Nexus-enheder henter den nyeste version af Android direkte hos Google.

Hvis du har købt din enhed i Google Store, får din enhed normalt opdateringer inden for to uger. Hvis du har købt din enhed et andet sted, kan det tage længere tid, før opdateringerne modtages.

Nexus-enheder modtager opdateringer af Android-versionen i mindst to år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store. Efter to år kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Sikkerhedsopdateringer

Nexus-enheder modtager opdateringer i forbindelse med sikkerhedsproblemer, der er beskrevet i vores officielle sikkerhedsbulletiner for Android.

Nexus-enheder modtager sikkerhedsopdateringer i mindst tre år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store, eller i mindst 18 måneder fra det tidspunkt, hvor enheden sidst blev solgt i Google Store, afhængigt af hvad der er længst tid. Derefter kan vi ikke garantere flere opdateringer.

Telefon- eller onlinesupport

Du kan få telefon- eller onlinesupport til Nexus-enheder i mindst lige så lang tid, som enhederne modtager sikkerhedsopdateringer. Derefter kan vi ikke garantere fortsat support.

Minimale opdaterings- og supportperioder

Enhed

Ingen garanti for opdateringer af Android-versionen efter

Ingen garanti for sikkerhedsopdateringer efter Ingen garanti for telefon- eller onlinesupport efter

Nexus 6P

September 2017 November 2018 November 2018

Nexus 5X

September 2017 November 2018 November 2018

Nexus 9

Oktober 2016 Oktober 2017 Oktober 2017

Nexus 6

Oktober 2016 Oktober 2017 Oktober 2017

Nexus 5

Oktober 2015 Oktober 2016 Oktober 2016

Nexus 7 (2013)

Juli 2015 August 2016 August 2016

Nexus 4

November 2014 November 2015 November 2015

Nexus 10

November 2014 November 2015 November 2015

Nexus 7 (2012)

Juni 2014 Juni 2015 Juni 2015

Denne side handler om opdateringer af Android-versionen, sikkerhedsopdateringer og telefon- eller onlinesupport. Gå til garanticenteret for at få oplysninger om garanti.