Brug begrænsede profiler på tablets

På en Android-tablet kan du vælge, hvilke apps, funktioner og indhold en begrænset profil kan se og bruge.
Begrænsede profiler kan f.eks. bruges til:
  • Familieadministration. Afhold andre fra at se bestemte indholdstyper.
  • Salgssted. Tillad kun medarbejderne at bruge udvalgte salgs- og kasseapps.
  • Terminaltilstand. Konfigurer tabletten til at demonstrere udvalgte apps og funktioner.
  • Detailhandel. Lad kunderne udforske tabletfunktioner, men undgå, at de browser eller spiller spil.

Det er kun ejeren af en tablet, der kan oprette, redigere og slette begrænsede profiler.

Bemærk! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 8.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Bemærk! Disse oplysninger gælder for tablets. Se, hvordan du tilføjer, skifter eller sletter brugere på telefoner med Android 5.0 og nyere.

Opret en begrænset profil

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så Brugere.
  3. Tryk på Tilføj bruger eller profil.
  4. Tryk på Begrænset profil. Den nye profil åbner med en liste.
    • Tryk på Ny profil for at give profilen et navn. Skriv navnet, og tryk på OK.
    • Vælg de apps, funktioner og indstillinger, som profilen kan se og bruge, ved hjælp af Til/Fra-knapperne og Indstillinger Indstillinger.
  5. Tryk på Tilbage Tilbage.
  6. Tryk på den nye profil.
    • Hvis den nye bruger er til stede sammen med dig, kan brugeren konfigurere Google-kontoen og andre detaljer.
    • Hvis den nye bruger ikke er der, kan brugeren konfigurere, næste gang du skifter til denne profil.

Rediger en begrænset profil

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så Brugere.
  3. Tryk på den begrænsede profil, du vil redigere.
  4. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for profilen.
  5. Du kan vælge de apps, funktioner og indstillinger, som profilen kan se og bruge, ved at aktivere eller deaktivere dem.
    • Ændringerne foretages med det samme.
    • Hvis du deaktiverer en af de angivne apps, mister profilen alt indhold, der er knyttet til denne app.
    • Hvis du aktiverer en app igen efter at have deaktiveret den, gendannes det mistede appindhold ikke.

Slet en begrænset profil

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så Brugere.
  3. Tryk på den begrænsede profil, du vil slette.
  4. Tryk på Slet Papirkurv ud for profilen.