Tilføj, skift eller slet brugere

Du kan dele din enhed med familie og venner ved at oprette en brugerprofil for hver af dem. Hver brugerprofil får sit eget rum på enheden til tilpassede startskærme, konti, apps, indstillinger og meget mere.

Få flere oplysninger om, hvad brugerne kan gøre.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.0 og nyere versioner. Se, hvordan du tjekker, hvilken Android-version du har.

Tilføj eller opdater brugere

Tilføj bruger

Du kan kun tilføje en bruger, hvis du ejer enheden.

Tilføj fra Hurtige indstillinger

1. Stryg ned med to fingre øverst på skærmen. Dette fungerer på alle startskærme og på de fleste appskærme.
  2. Ved siden af datoen skal du trykke på Bruger Logget ind som Og så Tilføj bruger.

Tilføj fra appen Indstillinger

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så  Brugere
  3. Tryk på Tilføj bruger Og så OK.
    • Hvis du ikke kan se "Tilføj bruger", skal du trykke på Tilføj bruger eller profil Og så Bruger Og så OK.
    • Hvis du ikke kan se nogen af disse valgmuligheder, kan der ikke tilføjes brugere på din enhed.

Opret den nye bruger

• Hvis den nye bruger er til stede sammen med dig:
    Tryk på Opret nu. Lås derefter din skærm op for at konfigurere Google-kontoen og andre detaljer.
  • Hvis den nye bruger ikke er der:
    Tryk på Ikke nu. Næste gang du skifter til denne bruger, kan brugeren konfigurere kontoen og andre detaljer.
Opdater bruger

Opdater din egen profil

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og kontiOg så Brugere
  3. Tryk på dit navn.
    • Hvis du vil ændre dit profilnavn, kan du indtaste et nyt navn og derefter trykke på OK.
    • Hvis du vil ændre dit profilbillede, kan du trykke på dit foto og derefter tage et nyt eller vælge et eksisterende foto på din enhed.

Vælg, hvilke andre profiler der kan foretage opkald og sende sms-beskeder

Hvis du ejer enheden, kan du vælge, hvem der må foretage telefonopkald og sende sms-beskeder fra din enhed.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så Brugere
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger ud for brugerens navn.
  4. Tryk på Aktivér telefonopkald og sms (denne indstilling kan variere, alt efter hvilken enhed du har).

Skift eller slet brugere

Skift bruger
  1. Stryg ned med to fingre øverst på skærmen. Dette fungerer på alle startskærme, låseskærmen og mange appskærme. Hurtige indstillinger åbnes nu.
  2. Tryk på Skift bruger Logget ind som.
  3. Tryk på en anden bruger. Denne bruger kan nu logge ind.
Slet bruger

Hvis du ejer enheden

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så Brugere
  3. Tryk på Indstillinger ud for brugerens navn Indstillinger Og så Fjern bruger . Brugeren fjernes fra listen.

Hvis du er en bruger, som ikke ejer enheden

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Brugere og konti Og så Brugere
  3. Tryk på Mere Mere.
  4. Tryk på Slet [brugernavn] fra denne enhed.
    Vigtigt! Denne handling kan ikke fortrydes.
  5. Enheden skifter til ejerens profil.

Typer af brugerprofiler

Bruger

En bruger, som ikke ejer enheden, er profiltypen til personer, som muligvis bruger din telefon ofte, f.eks. et familiemedlem.

Alle brugere har deres eget rum på enheden til tilpassede startskærme, konti, apps, indstillinger og meget mere.

Gæst

En gæsteprofil er egnet til personer, som bruger din telefon i et kort tidsrum.

Ligesom brugere har gæsteprofiler deres eget rum på enheden, men det er nemt at slette rummet, når en gæst er færdig med din enhed.

Konto

En konto giver dig adgang til tjenester såsom Gmail med ét brugernavn og én adgangskode.

Se, hvordan du føjer konti til din brugerprofil.

Begrænset profil (kun på tablets)

En begrænset profil giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke funktioner og hvilket indhold en bruger kan se. Du kan f.eks. begrænse adgangen til indhold for voksne.

Få flere oplysninger om begrænsede profiler.

Bemærk! Begrænsede profiler er kun tilgængelige på tablets, der kører Android 4.3 eller nyere.