Synkroniser apper med Google-kontoen din

Du kan styre hvordan appene dine synkroniserer meldinger, e-post og andre nylige data i Google-kontoen din.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Pixel-batteriet lærer seg kontinuerlig atferden din og optimaliserer seg selv basert på hvordan du har brukt apper nylig. Når du konfigurerer en ny enhet, eller etter en tilbakestilling til fabrikkstandard, kan det ta noen uker før optimaliseringen når full effektivitet. For best mulig resultat bør du la Tilpasset batteri og batterioptimalisering være på.

Det er normalt at Pixel-telefonen har høyere batteriforbruk enn vanlig etter en programvareoppdatering. Dette skyldes at telefonen jobber hardt med å laste ned og optimalisere den nye programvaren og få alt i gang.

Hvis du fortsatt opplever uvanlig høyt batteriforbruk etter noen dager, kan du gi oss beskjed, så hjelper vi deg gjerne.

Dette er synkronisering

Når telefonen eller nettbrettet synkroniseres, oppdaterer Google-appene dataene sine, og du får varsler om oppdateringer.

Disse appene synkroniseres

Som standard synkroniseres appene som er laget av Google, automatisk med Google-kontoen din. Du kan slå automatisk synkronisering på eller av for enkeltapper som er laget av Google.Om andre apper kan synkronisere, varierer fra app til app.

Se hvilke av Google-appene dine som synkroniseres automatisk
  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Info Og så Google-konto Og så Kontosynkronisering.
    • Hvis du har mer enn én konto på enheten, trykker du på den du vil bruke.
  3. Se en liste over Google-appene dine og når de sist ble synkronisert.
Kontrollér de andre appene dine som ikke kunne synkronisere
Viktig: Hvis en app ikke vises under «Kontoer» i Innstillinger-appen på telefonen eller nettbrettet, kan den ikke synkroniseres automatisk med Google-kontoen din.

Når det gjelder disse appene som ikke er tilknyttet Google, må du sjekke innstillingene for hver enkelt app for å se etter alternativer for å logge på eller synkronisere. Se hvordan du endrer tillatelser for apper.

Slå av automatisk synkronisering

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Passord og kontoer.
  3. Hvis du har mer enn én konto på telefonen, trykker du på den du vil synkronisere.
  4. Trykk påKontosynkronisering.
  5. Slå av appene du ikke vil synkronisere automatisk.

Tips: Selv om du slår av automatisk synkronisering for apper, fjernes ikke appene fra enheten. Det eneste som skjer, er at dataene dine ikke lenger oppdateres automatisk.

Synkroniser kontoen din automatisk

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Info Og så Google-konto Og så Kontosynkronisering.
    • Hvis du har mer enn én konto på enheten, trykker du på den du vil synkronisere.
  3. Trykk på Mer Mer Og så Synkroniser nå.

Tips: Med manuell synkronisering oppdateres kontodata for alle apper laget av Google, inkludert eventuelle apper som automatisk synkronisering er slått av for.