Sincronitzar les aplicacions amb el teu Compte de Google

Pots gestionar com les teves aplicacions sincronitzen els missatges, el correu electrònic i altres dades recents al teu Compte de Google.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

La bateria del telèfon Pixel aprèn contínuament els teus comportaments i s'optimitza en funció del teu ús més recent de les aplicacions. Quan configures un dispositiu nou o després de restablir les dades de fàbrica, l'optimització pot tardar unes quantes setmanes a aplicar-se completament. Per obtenir els millors resultats, mantén activades la bateria adaptativa i l'optimització de la bateria.

És normal que la bateria del telèfon Pixel s'exhaureixi una mica més del que és habitual després d'una actualització del programari. Això passa perquè el telèfon està fent tot el possible per baixar i optimitzar el programari nou, i per posar-ho tot en marxa.

Si, després d'uns quants dies, l'exhauriment de la bateria continua sent poc habitual, fes-nos-ho saber i t'ajudarem amb molt de gust.

Com funciona la sincronització

Quan el telèfon o la tauleta se sincronitzen, les aplicacions de Google actualitzen les seves dades i el dispositiu rep notificacions sobre les actualitzacions.

Quines aplicacions se sincronitzen

De manera predeterminada, les aplicacions creades per Google se sincronitzen automàticament amb el teu Compte de Google. Pots desactivar la sincronització automàtica o tornar a activar-la per a determinades aplicacions de Google.Altres aplicacions poden o no sincronitzar-se.

Veure les aplicacions de Google que poden sincronitzar-se automàticament
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Informació A continuació, Compte de Google A continuació, Sincronització del compte.
    • Si tens més d'un compte al dispositiu, toca el que vulguis.
  3. Veuràs una llista de les teves aplicacions de Google amb la data i l'hora de l'última sincronització.
Consultar quines aplicacions no s'han pogut sincronitzar
Important: si una aplicació no es mostra a la secció "Comptes" de l'aplicació Configuració del telèfon o la tauleta, vol dir que no es pot sincronitzar automàticament amb el teu Compte de Google.

En aquest cas, cerca una opció al menú de configuració de cada aplicació per iniciar-hi la sessió o sincronitzar-la. Informació sobre com pots canviar els permisos de les aplicacions.

Desactivar la sincronització automàtica

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Comptes i contrasenyes.
  3. Si tens més d'un compte al telèfon, toca el que vulguis sincronitzar.
  4. Toca Sincronització del compte.
  5. Desactiva les aplicacions que no vulguis que se sincronitzin automàticament.

Consell: en desactivar la sincronització automàtica d'una aplicació, l'aplicació no se suprimeix, sinó que només s'impedeix que actualitzi les teves dades automàticament.

Sincronitzar el compte manualment

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Informació A continuació, Compte de Google A continuació, Sincronització del compte.
    • Si tens més d'un compte al dispositiu, toca el que vulguis sincronitzar.
  3. Toca Més Més A continuació, Sincronitza ara.

Consell: la sincronització manual actualitza les dades del compte en totes les teves aplicacions de Google, inclosa qualsevol aplicació amb la sincronització automàtica desactivada.