Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Pràctiques recomanades per a un lloc web

Seguiu les pràctiques recomanades següents per assegurar-vos que el vostre contingut continuï mostrant-se a Google Notícies en cas que canviï el disseny o el protocol del lloc web.

Redissenyar un lloc web

Si la vostra publicació vol redissenyar el lloc web, tingueu en compte aquests punts durant el procés:

• El nostre equip no proporciona assistència per a les consultes relacionades amb l'optimització dels motors de cerca (SEO) ni les proves de rastreig.

• Si el redisseny suposa canviar el domini del lloc web, consulteu l'article sobre com podeu canviar el domini d'un lloc web.

• Si el redisseny suposa canviar l'estructura del lloc web, actualitzeu els nostres registres que inclouen etiquetes de contingut i etiquetes associades al Centre d'editors després que el canvi s'hagi publicat. Actualitzeu també el vostre mapa del lloc de Notícies, si en teniu cap.

• Reviseu els requisits tècnics perquè el nostre rastrejador pugui llegir fàcilment el disseny i el format del vostre lloc web.

• Minimitzeu el nombre de redireccions necessàries per seguir un enllaç d'una pàgina a una altra.

Per obtenir més consells, us recomanem que consulteu la secció sobre gestió de llocs web del Centre d'ajuda de Search Console.

Rastrejar la versió HTTPS d'un lloc web

L'HTTPS (protocol segur de transferència d'hipertext) permet als usuaris navegar pel vostre lloc web amb més seguretat, ja que protegeix la integritat i la confidencialitat de les seves dades. Us animem a adoptar el protocol HTTPS per protegir la connexió dels usuaris al vostre lloc web. Obteniu més informació sobre HTTPS.

Perquè Google Notícies rastregi el vostre contingut HTTPS, publiqueu els articles en URL que utilitzin aquest protocol. Us recomanem que redirigiu els URL HTTP a URL HTTPS. Normalment no cal especificar els URL de tipus HTTPS al Centre d'editors de Google Notícies, ja que rastregem els articles mitjançant el protocol HTTPS (si està disponible) encara que els URL del lloc web i de la secció siguin de tipus HTTP.

Utilitzar l'HTTPS amb el mapa del lloc de Google Notícies

El protocol que utilitzeu al mapa del lloc ha de coincidir amb el protocol de l'URL del lloc web al Centre d'editors. Per exemple, si l'URL del mapa del lloc comença amb "https://", l'URL inclòs al Centre d'editors també ha de començar amb "https://". Si heu de canviar el protocol de l'URL del vostre lloc web perquè coincideixi amb el mapa del lloc, podeu actualitzar-lo a la pestanya "General" del Centre d'editors.