We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

Preguntes freqüents del Centre d’editors

Com puc accedir al Centre d'editors?

Com a editor nou, heu de crear una organització, definir la configuració i configurar la publicació. Per obtenir més informació, consulteu la informació general sobre el Centre d'editors i com podeu enviar contingut. Per accedir al Centre d'editors i començar, aneu a la pàgina d'inici.

Si anteriorment teníeu una edició a l'eina Producer o una font al Centre d'editors antic, podreu continuar accedint a la vostra organització i a les vostres publicacions al Centre d'editors nou. Teniu el control absolut per editar i suprimir tot el que trobeu al Centre d'editors.

Qui pot accedir a la meva informació al Centre d'editors?

Podeu accedir a l'organització i a les publicacions amb les vostres credencials existents. Des d'allà, podreu gestionar l'accés del vostre usuari al Centre d'editors.

Com puc saber si el meu contingut pot mostrar-se a Google Notícies?

Els editors ja no han de sol·licitar que s'inclogui el seu contingut a l'índex de Google Notícies. Els que compleixin les nostres polítiques de continguts poden mostrar articles a les nostres plataformes de notícies si ho considerem pertinent. Si ja vau enviar una sol·licitud i es va acceptar, no cal que feu cap canvi. Per obtenir més informació, aneu a la pàgina Ajudar Google Notícies a descobrir contingut rastrejat al web.

Si afegeixo el meu lloc web al nou Centre d'editors de Google, vol dir que el meu contingut s'inclourà a Google Notícies?

L'objectiu del nou Centre d'editors és permetre que els editors gestionin més fàcilment les tasques d'editor relacionades amb Google Notícies. L'ús del Centre d'editors no està relacionat amb la possibilitat que el vostre contingut es pugui incloure en plataformes de notícies de tot Google. Per obtenir més informació, aneu a la pàgina Aparèixer a Google Notícies.

Com puc evitar que el meu contingut es mostri a Google Notícies?

Utilitzeu un fitxer robots.txt per controlar eficaçment quines parts del vostre lloc web es mostren a la Cerca de Google i a Google Notícies. Podeu bloquejar l'accés de les maneres següents:

• Per evitar que el lloc web es mostri només a Google Notícies, bloquegeu l'accés de Googlebot-News amb un fitxer robots.txt.
  • Per evitar que el lloc web es mostri a Google Notícies i a la Cerca de Google, bloquegeu l'accés de Googlebot amb un fitxer robots.txt.

Per obtenir més informació, consulteu les instruccions completes a la pàgina Bloquejar l'accés a contingut del vostre lloc web.

Com es veurà afectat el meu trànsit de Google?

Cada dia fem millores al procés de classificació. L'objectiu de Google Notícies és proporcionar la informació més valuosa i oportuna des de moltes perspectives. Els editors que publiquen contingut informatiu, oportú, original i rellevant que compleix les nostres polítiques de continguts poden mostrar articles a les nostres plataformes de notícies si ho considerem pertinent.

Com aplica Google les seves polítiques de continguts?

Les polítiques de continguts de Google continuen tenint un paper important a l'hora de garantir una experiència de qualitat tant per als usuaris com per als editors. A Google prenem mesures per garantir que els articles que es mostren a les experiències de notícies compleixin les nostres polítiques de continguts, que inclouen requisits de transparència i de responsabilitat proactiva.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.