We’ve recently announced an update on publication pages. Please read here for more information.

Usein kysyttyä Julkaisijakeskuksesta

Miten Julkaisijakeskukseen pääsee?

Jos olet uusi julkaisija, sinun on luotava organisaatio, määritettävä asetukset ja luotava julkaisu. Lue lisää Julkaisijakeskuksen yleiskatsauksesta ja sisällön lähettämisestä. Pääset alkuun siirtymällä Julkaisijakeskukseen etusivulta.

Jos sinulla oli aiemmin versio Tuottaja-työkalussa tai lähde vanhassa julkaisijakeskuksessa, organisaatiosi ja julkaisut näkyvät yhä uudessa Julkaisijakeskuksessa. Sinulla on oikeus muokata ja poistaa kaikkea Julkaisijakeskuksessa näkemääsi.

Kenellä on pääsy tietoihini Julkaisijakeskuksessa?

Pääset organisaatioosi ja julkaisuusi nykyisillä kirjautumistiedoillasi. Siellä voit ylläpitää käyttäjiesi pääsyoikeuksia Julkaisijakeskuksessa.

Mistä tiedän, kelpaako sisältöni Google Uutisiin?

Julkaisijoiden ei tarvitse enää hakea sisällyttämistä uutishakemistoon. Sisältökäytäntöämme noudattavia julkaisijoita voidaan harkita uutisalustoillemme. Jos olet aiemmin hakenut ja tullut hyväksytyksi, sinun ei tarvitse muuttaa mitään. Lue lisää Auta Google Uutisia löytämään verkkoindeksoitu sisältösi ‑artikkelista.

Jos lisään sivustoni uuteen Googlen Julkaisijakeskukseen, tarkoittaako se, että olen mukana Google Uutisissa?

Uuden Googlen Julkaisijakeskuksen tavoite on auttaa julkaisijoita käsittelemään Google Uutisiin liittyviä julkaisijatehtäviä pienemmällä vaivalla. Julkaisijakeskuksen käyttö ei liity siihen, sopiiko sisältösi näytettäväksi kaikilla Googlen uutisalustoilla. Lue lisää Google Uutisissa näkyminen ‑artikkelista.

Miten voin lopettaa Google Uutisissa näkymisen?

Robots.txt-tiedoston avulla saat enemmän päätäntävaltaa siihen, mitkä sivuston osat näkyvät Google Haussa ja Google Uutisissa. Voit estää pääsyn seuraavilla tavoilla:

• Jos haluat estää sivuston näkymisen vain Google Uutisissa, estä Googlebot-uutiset robots.txt-tiedostolla.
  • Jos haluat estää sivuston näkymisen Google Uutisissa ja Google Haussa, estä Googlebot robots.txt-tiedostolla.

Lue lisää Sivuston sisältöön pääsyn estäminen ‑artikkelin täysistä ohjeista.

Miten tämä vaikuttaa Googlesta tulevaan liikenteeseeni?

Teemme sijoitusprosessiin parannuksia päivittäin. Uutisten kohdalla pyrimme tarjoamaan tärkeimmät ja ajankohtaisimmat tiedot useasta näkökulmasta. Sisältökäytäntöämme noudattavaa ja hyödyllistä, ajankohtaista, alkuperäistä ja relevanttia sisältöä voidaan harkita uutisalustoillemme.

Miten Google valvoo sisältökäytäntöjensä noudattamista?

Googlen sisältökäytännöt ovat jatkossakin tärkeitä, kun haluamme tarjota laadukkaan kokemuksen sekä käyttäjille että julkaisijoille. Google pyrkii varmistamaan, että uutiskokemuksessamme näkyvät artikkelit noudattavat sisältökäytäntöjä, joihin sisältyy vaatimukset avoimuudesta ja tilivelvollisuudesta.
true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.