Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Bliv vist i Google Nyheder

Google Nyheder kan hjælpe dig med at nå ud til nye målgrupper og tiltrække nyhedsinteresserede læsere til dit website. Med Google Nyheder kan brugerne:

• Opdage aktuelle begivenheder, verdensomspændende nyheder og alsidigt indhold fra forskellige udgivere.
  • Abonnere på specifikke nyhedsudbydere og emner.
  • Tilføje bogmærker og dele artikler.
  • Tilpasse indhold i sektionen "Til dig".

Sådan fungerer det

Ved hjælp af en lang række funktioner giver Google Nyheder brugerne mulighed for at få oplysninger om og interagere med dig. Oplevelsen i Google Nyheder giver mulighed for branding og indtægtsgenerering, f.eks. annoncering og strømlinet salg af abonnementer, via Abonner med Google.

Du kan bruge værktøjet Publisher Center til at dele dit indhold med Google Nyheder ved at indsende RSS-feeds, webadresser eller videoer.

Selv hvis du ikke opretter en udgivelse i Publisher Center, kan Google finde dit website via vores normale webcrawling. Hvis du ikke vil have dit indhold vist i Google Nyheder, kan du blokere for adgang til indholdet på dine websites uden at påvirke din fortsatte indeksering og rangering i Google Søgning.

Selvom du ikke behøver at tilmelde dig via Publisher Center for at komme i betragtning til rangering i Google Nyheder, giver det visse fordele:

• Styring af indhold og branding: Anvend design, branding og tilpasning i din udgivelse i Google Nyheder.
  • Mulighed for indtægtsgenerering: Udgivere kan benytte betalingsmure i Google Nyheder via Abonner med Google.
  • Placeringsmuligheder: Udgivere, der har konfigureret og indsendt Google Nyheder-udgivelser i Publisher Center, er kvalificeret til at blive vist i appens Bladkiosk-sektion i relevante lande og områder.
    • Vigtigt! Vi garanterer ikke, at dit indhold medtages. Algoritmer tilpasser de udgivelser, der vises i Bladkiosk, baseret på brugerpræferencer.

Værd at overveje

• Der er ingen garanti for, at et feed eller en webadresse, du indsender via Publisher Center, vises eller rangeres i Google Nyheder
  • Dit indhold skal overholde politikkerne for Søgning og Nyheder for at blive vist i Google Nyheder. Google kan blokere indhold, der overtræder politikkerne, når automatiske tjek udføres efter indsendelsen.
  • Hvis du har et website på flere sprog, skal du ikke automatisk omdirigere besøgende på websitet til forskellige sprogversioner. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer websites, der er tilgængelige i flere regioner og på flere sprog.
  • Sørg for, at automatiske omdirigeringer fra ét domæne til et andet foregår på samme måde på mobiler og computere. Hvis eksempel.dk f.eks. omdirigerer til eksempel1.dk på mobiler, bør det også gøre det på computere. Hvis omdirigeringerne ikke stemmer overens på alle platforme, kan dette forhindre brugere og søgemaskiner i at se indholdet på dit website.

Se, hvordan dit indhold kan blive vist på andre flader i Nyheder.