Nyhedsindhold på hele Google

Nyhedsoplevelser på tværs af Google er udviklet til at hjælpe brugerne med nemt at finde nyheder fra en lang række kilder, så de kan holde sig opdateret og informeret om de historier, der er vigtigst for dem. Få flere oplysninger om, hvordan Google præsenterer nyheder på tværs af vores produkter og flader.

Google Nyheder

Google kan finde dit websted ved hjælp af vores normale webcrawling. Hvis du ikke vil have dit indhold vist i Google Nyheder, kan du blokere for adgang til indholdet på dit website uden at påvirke din fortsatte indeksering og rangering i Google Søgning. I Google Nyheder er der mulighed for strømlinet salg af abonnementer via Læserindtægtsadministrator.

Søgeresultater i Google Nyheder

Google Nyheder viser relevante resultater som svar på søgninger. Disse resultater stammer fra kvalificeret indhold, som vi finder på nettet og automatisk identificerer som nyhedsrelaterede. Få flere oplysninger om, hvordan dit indhold kan findes og anses for at være kvalificeret til søgeresultater.

At have kvalificeret indhold er ikke en garanti for, at indholdet nødvendigvis får en god rangering i Google Nyheder. Gå til siden Rangering i Google Nyheder for at få flere oplysninger om, hvordan vores automatiserede systemer arbejder for at vise relevante resultater.

Effektivitetsrapporten for Google Nyheder i Search Console er den bedste metode til at se, om du har kvalificeret indhold, der vises i Google Nyheder.

Tophistorier

"Tophistorier" er en sektion, der vises i Google Søgning, når vi registrerer, at en søgeforespørgsel er nyhedsorienteret. Vi matcher søgningen med relevant nyhedsindhold af høj kvalitet. "Tophistorier" indeholder artikler, der er relateret til søgningen, og et link til flere relaterede artikler på fanen Nyheder. Indholdet til denne funktion udvælges automatisk.

Fanen Nyheder i Søgning

Når brugerne søger efter nyheder, filtreres søgeresultaterne i Søgning på fanen Nyheder. Brugerne får vist indhold med relation til begivenheder i nyhederne. For at give en bredere kontekst viser fanen Nyheder flere artikler end en almindelig søgeforespørgsel.

Udgivere tages automatisk i betragtning til "Tophistorier" eller fanen Nyheder i Søgning. De skal bare producere indhold af høj kvalitet og overholde indholdspolitikkerne for Google Nyheder.

Bliv vist i udgiverkuraterede nyheder

I 2020 lancerede vi onlinenyhedsoplevelsen Udvalgte Google Nyheder. Denne platform hjælper deltagende udgivere med at dele deres ekspertise og redaktionelle stemme via en forbedret storytellingoplevelse. Få flere oplysninger om Udvalgte Google Nyheder.