Vi har for nylig annonceret en opdatering vedrørende udgivelsessider. Læs mere her.

Opret en sektion for Google Nyheder på YouTube

Google Nyheder ved, hvor stor betydning videoer og multimedieindhold har. Hvis du har et nyhedswebsite med videoindhold, vil vi gerne have dette indhold i vores system.

Hvis du vil have os til at crawle din YouTube-kanal, skal du sørge for at indsende dit YouTube-videoindhold til Google Nyheder. Du kan også indlejre YouTube-videoer i dine artikler eller dit feed via et <iframe>-tag.

Hvis du foretrækker MP4-videoer, skal du tjekke, at de er indlejret i dine artikler eller medtaget i dit artikelfeed med <RSS>-medietags.

Vigtigt! Når du deler din YouTube-kanal i Publisher Center, bekræfter Google muligvis, at kanalen tilhører dig, inden videoindholdet kvalificeres til visning i Google Nyheder.

Retningslinjer for videoindhold

Gennemgå vores retningslinjer, før du sender din YouTube-kanal til vores team.

• Originalt og unikt: Alt indhold i dine videoer, f.eks. musik, billeder og tekst, skal være dit eget eller bruges med tilladelse. Google respekterer ophavsretten og følger DMCA-retningslinjerne for håndtering af tvister om ophavsretsligt beskyttet materiale.
  • Ansvarligt og kontekstuelt: Konteksten for videoer kan være nyttig for seerne. Sørg for, at kanalens videoer indeholder relevante beskrivelser, nyttige titler og grundlæggende oplysninger om dit website eller din organisation.
  • Høj kvalitet og ensartethed: Videoer skal være nemme at forstå med tydelig lyd og klare billeder. Vi er også mere tilbøjelige til at medtage kanaler, der opdateres regelmæssigt.

Videokanaler, der føjes til dine udgivelser, skal også leve op til de standarder, der angives i retningslinjerne for YouTube-fællesskabet. Derudover bør du gennemgå og forstå servicevilkårene for YouTube.

Vælg YouTube-videoindhold til en ny sektion

På fanen "Indstillinger for indhold" kan du vælge at udfylde sektionen med YouTube-videoer fra enten en kanal eller en playliste.

1. Kanal: Angiv navnet på kanalen. Hvis webadressen til kanalen f.eks. er http://www.youtube.com/user/googlechrome, skal du angive googlechrome. Google Nyheder viser videoer fra sektionen "Uploads" for kanalen under "Gennemse videoer".
    • Tip! Selv hvis du har angivet standardfanen på din kanal til en udvalgt fane eller et feed, viser Google Nyheder videoerne under "Uploads". Det betyder, at din nye sektion muligvis ikke viser samme indhold som forsiden for din YouTube-kanal.
  2. Playliste: Angiv den fulde webadresse for playlisten. F.eks. http://www.youtube.com/playlist?list=PL12.

Gå til Hjælp til YouTube for at få flere oplysninger om kanaler og playlister.

Indsend dit YouTube-videoindhold til Google Nyheder

1. Åbn Publisher Center.
  2. Vælg din udgivelse.
  3. Klik på Google Nyheder.
  4. Gå til Indstillinger for indhold.
  5. Klik på Ny sektion.
  6. Vælg Video.
  7. Tilføj webadressen, navnet og andre oplysninger om YouTube-videoen i pop op-vinduet.

Vigtigt! Du kan fjerne dit YouTube-indhold fra fanen "Indhold" i Publisher Center. Få flere oplysninger om, hvordan du kan administrere dine sektioner.

Vigtigt! Tilmeld dig YouTubes partnerprogram. Vi opfordrer alle Google Nyheder-udbydere med YouTube-kanaler til at ansøge om deltagelse i YouTubes partnerprogram. YouTube-partnere har mange fordele, der kan være nyttige for dit website.