Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Crear una secció de Google Notícies amb YouTube

Google Notícies coneix la importància dels vídeos i del contingut multimèdia. Si teniu un lloc web de notícies amb contingut de vídeo, ens agradaria incloure aquest contingut al nostre sistema.

Si voleu que rastregem el vostre canal de YouTube, assegureu-vos d'enviar el contingut de vídeo de YouTube a Google Notícies. També podeu inserir vídeos de YouTube als articles o al feed a través d'una etiqueta <iframe>.

Si preferiu els vídeos MP4, comproveu que estiguin inserits als articles o inclosos al feed d'articles amb etiquetes <RSS> de mitjans.

Important: si compartiu el vostre canal de YouTube al Centre d'editors, pot ser que Google verifiqui que és vostre abans que el contingut de vídeo es pugui mostrar a Google Notícies.

Directrius sobre el contingut de vídeo

Abans d’enviar el canal de YouTube al nostre equip, reviseu les nostres directrius.

• Material original i únic: tot el contingut inclòs als vídeos, com ara la música, les imatges i el text, ha de ser propietat vostra o s'ha d'utilitzar amb permís. Google respecta els drets d'autor i segueix les directrius de la llei nord-americana de protecció dels drets d'autor (DMCA, Digital Millennium Copyright Act) pel que fa a la resolució de desacords sobre material amb drets d'autor.
  • Transparència i context: el context dels vídeos pot ser útil per als espectadors. Assegureu-vos que als vídeos del canal s'incloguin descripcions rellevants, títols pràctics i informació bàsica sobre el lloc web o l'organització.
  • Alta qualitat i coherència: els vídeos s'han d'entendre fàcilment i han de tenir un àudio clar i imatges ben enfocades. Així mateix, és més probable que incloguem canals que s'actualitzen periòdicament.

Els canals de vídeo que s'afegeixin a les vostres publicacions també han de complir els estàndards de les directrius de la comunitat de YouTube. A més, heu de revisar i entendre les condicions del servei de YouTube.

Seleccionar contingut de vídeo de YouTube per a una secció nova

A la pestanya "Configuració del contingut", podeu triar que s'empleni la secció amb vídeos de YouTube procedents d'un canal o d'una llista de reproducció.

1. Canal: introduïu el nom del canal. Per exemple, si l'URL del canal és http://www.youtube.com/user/googlechrome, introduïu googlechrome. Google Notícies mostra els vídeos de la secció "Pujades" del canal a "Cerca vídeos".
    • Consell: encara que hàgiu establert "Pestanya destacada" o "Feed" com a pestanya predeterminada del canal, a Google Notícies els vídeos es mostren a "Vídeos penjats". Això vol dir que és possible que a la secció nova no es mostri el mateix contingut que a la primera pàgina del canal de YouTube.
  2. Llista de reproducció: introduïu l'URL complet de la llista de reproducció. Per exemple, http://www.youtube.com/playlist?list=PL12.

Aneu al Centre d'ajuda de YouTube per obtenir més informació sobre els canals i les llistes de reproducció.

Enviar el contingut de vídeo de YouTube a Google Notícies

1. Obriu el Centre d'editors.
  2. Seleccioneu la publicació.
  3. Feu clic a Google Notícies.
  4. Navegueu fins a Configuració del contingut.
  5. Feu clic a Secció nova.
  6. Seleccioneu Vídeo.
  7. A la finestra emergent, afegiu l'URL de YouTube, el nom i altres detalls.

Important: podeu suprimir el contingut de YouTube des de la pestanya "Contingut " del Centre d'editors. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les seccions.

Important: uniu-vos al Programa per a partners de YouTube. Recomanem que tots els proveïdors de Google Notícies amb canals de YouTube sol·licitin inscriure's al Programa per a partners de YouTube. Els partners de YouTube tenen molts avantatges que poden ser interessants per al vostre lloc web.