Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Uutisten sisältötunnisteiden lähettäminen

Voit käyttää sisältötunnisteita ehdotuksina sisällön korostamiseksi ja nimeämiseksi käyttäjille.

Auta Googlea luokittelemaan sisältöäsi lisäämällä URL-osoitteita ja tunnisteita tietyille alueille tai jopa koko sivustolle. Voit käyttää esimerkiksi näitä sisältötunnisteita: "mielipide", "satiiri", "käyttäjän luoma", "lehdistötiedote" ja "blogi".

Tutustu tarkemmin tunnisteiden merkityksiin.

Sisältötunnisteiden käyttöönotto

Tärkeää: Jos haluat lisätä sisältötunnisteita, sinun on todennettava verkkosivusto-omaisuutesi.

1. Siirry tietokoneella Publisher Centeriin.
  2. Valitse julkaisu.
  3. Klikkaa Lisäasetukset-kohdasta Lisää sisältötunnisteita.

Sivuston kattavat sisältötunnisteet

Tärkeää: Jos haluat lisätä sisältötunnisteita, sinun on todennettava verkkosivusto-omaisuutesi.

Jos sivustollasi on monentyyppistä sisältöä, jätä tämä tyhjäksi.

1. Klikkaa + Sivuston kattavat sisältötunnisteet.
  2. Valitse avattavasta valikosta sopiva sisältötunniste koko sivustollesi.

Osien sisältötunnisteet

1. Klikkaa + Osien sisältötunnisteet.
  2. Lisää URL-osoite sivustosi Uutiset-osioon.
  3. Valitse tunnisteet, jotka parhaiten kuvaavat sisältöäsi.
  4. Esimerkiksi osoitteen "http://www.example.com/mielipide" tunniste olisi "mielipide".

Tärkeää: Kun lisäät Publisher Centeriin sisältötunnisteen, sisällössäsi on oltava vastaava tunniste. Joillain julkaisijoilla voi olla tyhjiä sisältötunnisteita julkaisuissaan. Nämä ovat peräisin Publisher Centerin aiemmasta versiosta.

Sisältötunnisteen muokkaaminen

1. Siirry tietokoneella Publisher Centeriin.
  2. Valitse julkaisu.
  3. Klikkaa Lisäasetukset-kohdasta Lisää sisältötunnisteita.
  4. Klikkaa muokattavan sisältötunnisteen oikealta puolelta Muokkaa.
  5. Päivitä sisältötunnisteen osiotunnisteet tai URL-osoite.
    • Lisää esimerkiksi mielipide-tunniste tähän osioon: http://www.example.com/mielipide.
  6. Klikkaa Tallenna.

Sisältötunnisteen poistaminen

1. Siirry tietokoneella Publisher Centeriin.
  2. Valitse julkaisu.
  3. Klikkaa Lisäasetukset-kohdasta Lisää sisältötunnisteita.
  4. Klikkaa poistettavan sisältötunnisteen vierestä Poista .

Vinkki: Sisältö-välilehdellä näkyy sisältötunniste, jonka merkintä on "Poistettu".

Sisältötunnisteiden optimointi

Verkkoindeksoidun sisällön parhaat käytännöt koskevat myös sisältötunnisteita. Lue lisää verkkoindeksoidun sisällön parhaista käytännöistä.