Recentment hem anunciat una actualització sobre les pàgines de publicacions. Obtén més informació aquí.

Afegir un mapa del lloc de Notícies

Els mapes de lloc contenen informació detallada sobre tipus de contingut específics d'un lloc web. El mapa del lloc de Notícies us permet controlar el contingut que envieu a Google Notícies. Si ja teniu un mapa del vostre lloc web, us recomanem que en creeu un altre per al contingut de notícies.

Amb un mapa del lloc de Notícies, podeu ajudar Google Notícies a fer el següent:

• Descobrir articles de notícies més de pressa: els mapes de lloc permeten a Google Notícies trobar ràpidament articles de notícies al vostre lloc web.
  • Rastrejar i indexar tots els articles de notícies: els mapes de lloc ajuden el rastrejador a descobrir centres de notícies i URL d'articles, fet que millora la cobertura del contingut.

Per obtenir més informació sobre el mapa del lloc de Notícies, doneu un cop d'ull a les pàgines següents:

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.