Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Mål effekten av Google Nyheter

Du kan følge med på resultatene til innholdet ditt basert på hvordan det vises i Google Nyheter.

Mål trafikken

Hvis du vil skille mellom trafikken fra Google Nyheter og resten av trafikken, må du finne HTTP-henvisningsadressen.

Lesere med henvisningsadressene «news.google.com» eller «news.url.google.com» kommer fra Google Nyheter-appen og nettlesere.

Du kan bruke din egen statistikk på siden for å analysere standard-HTML-artiklene og AMP-artiklene dine (Accelerated Mobile Pages) ytterligere.

Tips: Du kan finne ut mer om resultatene til nettstedet ditt på Google Nyheter-plattformene ved hjelp av resultatrapportene i Search Console.