Mål effekten af Google Nyheder

Udgivere kan spore deres indholds effektivitet baseret på, hvordan indholdet vises i Google Nyheder.

Sektionsbaseret indhold

Hvis dit indhold blev leveret via RSS-feeds i Publisher Center, kan du spore det via henvisningsadresserne news.google.com eller news.url.google.com. Du kan konfigurere sporing i Publisher Center i Google Nyheder for at angive flere detaljer og spore indhold, der gengives indbygget i Google Nyheder-appen til Android og iOS.

Vigtigt! Feedanalysenumre, der kommer fra Publisher Center, og henvisningsadresser måler den samme adfærd, så du må ikke tilføje begge dele.

Få flere oplysninger om analyse i Publisher Center.

Crawlet indhold

Du kan skelne mellem trafikken fra Google Nyheder og resten af din trafik ved at søge efter HTTP-henvisningsadressen. Dette gælder, hvis dit indhold:

• Er crawlet fra dit website eller fra de indholdsetiketter, du har tilføjet i Publisher Center.

• Vises direkte fra dit website i Google Nyheder eller med et link direkte til dit website.

Læsere med henvisningsadresserne "news.google.com" eller "news.url.google.com" kommer fra Google Nyheder-appen og webbrowseren.

Du kan bruge dine egne analyseværktøjer på siden til at foretage nærmere analyse af dine artikler, der vises med standard-HTML og på Accelerated Mobile Pages (AMP).