Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Administrer brukernes tilgang

Utgivere kan legge til brukere i organisasjonen eller publiseringen sin og administrere tilgangsnivåene deres i utgiversenteret.

Typer tilgangsnivåer

Med ulike tilgangsnivåer kan du kontrollere hvem som kan utføre bestemte handlinger i organisasjonen eller publikasjonen.

Tilgang til organisasjonen

Opprett Rediger Se Slett Flytt publikasjoner
Eier Ja Ja Ja Ja Ja
Redigerer Nei Ja Ja Nei Ja
Bruker som har lesetilgang Nei Nei Ja Nei Nei

Viktig: Et gitt tilgangsnivå for organisasjonen gir det samme tilgangsnivået for alle publikasjonene som tilhører organisasjonen.

Publikasjonstilgang

Opprett Rediger Se Slett Administrer I fokus-paneler
Eier Nei Ja Ja Ja Ja
Redigerer Ja Ja Ja Ja Ja
I fokus-redigeringstilgang Nei Nei Ja Nei Ja
Bruker som har lesetilgang Nei Nei Ja Nei Nei

Legg til en bruker

Viktig: For at en bruker skal få tilgang, må vedkommende ha en e-postadresse som er tilknyttet en administrert Google-konto, for eksempel en Google Workspace- eller Google Cloud Identity-konto.

1. Gå til utgiversenteret på en datamaskin.
  2. Under «Flere alternativer» klikker du på Administrer publiseringen og organisasjonen din og så Administrer brukertillatelser for organisasjonen din.
  3. Velg organisasjonen eller publiseringen du vil administrere.
  4. Klikk på Legg til en bruker.
  5. Legg inn brukerens e-postadresse.
  6. Velg tilgangsnivået du vil gi brukeren.
  7. Klikk på Legg til og så Lagre.

Endre brukeres tilgang

1. Gå til utgiversenteret på en datamaskin.
  2. Under «Flere alternativer» klikker du på Administrer publiseringen og organisasjonen din og så Administrer brukertillatelser for organisasjonen din.
  3. Velg organisasjonen eller publiseringen du vil administrere.
  4. Klikk på nedoverpilen ved siden av en brukers tilgangsnivå.
  5. Endre tilgangsnivået.

Slett brukeres tilgang

1. Gå til utgiversenteret på en datamaskin.
  2. Under «Flere alternativer» klikker du på Administrer publiseringen og organisasjonen din og så Administrer brukertillatelser for organisasjonen din.
  3. Velg organisasjonen eller publiseringen du vil administrere.
  4. Klikk på Fjern til høyre for brukeren du vil fjerne tilgangen for.

Tilgang til utgiversenteret: vanlige problemer

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.