Vi kunngjorde nylig en oppdatering om publiseringssider. Du finner mer informasjon om dette her.

Send inn innhold som feeder

Du kan sende inn og administrere innholdet ditt med RSS- eller Atom-feeder i Google Nyheter-modulen i utgiversenteret. Dette hjelper deg med å kontrollere rekkefølgen på innholdet på siden din i Google Nyheter.

Utgiverinnhold må overholde retningslinjene for innhold for Google Nyheter.

Opprett deler i feeden din

Deler i feeden holder innholdet ditt organisert under ett felles emne, for eksempel:

• Siste
  • Sport
  • Politikk
  • Kunst og kultur
  • Mote

Slik oppretter du deler i feeden:

1. Åpne Utgiversenter.
  2. Velg publikasjonen din.
  3. Klikk på Google Nyheter og så Endre.
  4. Klikk på Innstillinger for innhold og så Ny del.
  5. Velg Feed fra rullegardinmenyen.
  6. Inkluder navnet på feeden i forgrunnsvinduet.
    • Leserne ser navnet på feeden som en deloverskrift.
  7. Skriv inn nettadressen for RSS- eller Atom-feeden din. Det må være en gyldig feed. Hvis du vil teste dette, kan du bruke en feedvalidator, for eksempel http://validator.w3.org/feed/.
  8. Under «Lesetilgang» angir du hvem som skal kunne se delene.
  9. For å lagre endringene dine, klikk på Lagre.

Når du bruker feeder til å opprette innholdsdeler, gjengis artiklene dine i AMP hvis en gyldig AMP-artikkel er tilgjengelig. Hvis AMP ikke er tilgjengelig, gjengis artiklene dine som den kanonisk nettsideversjonen.

Finn ut hvordan du administrerer AMP- og nettinnhold.

Oppdater frekvensen for feedinnhold

Innhold fra feeden oppdateres hver time, med mindre utgaven bruker WebSub. Med WebSub skjer oppdateringer umiddelbart. Alle delene i feeden har et tidsstempel som viser når feeden sist ble oppdatert.

Slik utløser du oppdateringer manuelt:

1. Åpne Utgiversenter.
  2. Velg publikasjonen din.
  3. Klikk på Google Nyheter.
  4. I navigasjonsmenyen klikker du på Innstillinger for innhold.
  5. Klikk på Oppdater i den relevante delen.

Når du oppdaterer feeden, blir nye artikler hentet og gjengitt i delene dine, og det vises en melding om at oppdateringen var vellykket, på siden. Hvis den manuelle utløseren mislykkes, varsler en feilmelding om at det ikke ble hentet nytt innhold fra feeden.

true
New Publisher Center

Google launched a new Publisher Center interface to help publishers easily manage how their content appears across Google News surfaces. Read more on this FAQ page and our blog post.