Opret et betjeningspanel til analysedata i Google Nyheder

Betjeningspanelet til udgivelsesanalyser i Google Nyheder er et betjeningspanel i Analytics, der giver dig mulighed for at få se data om, hvor effektiv din udgave er. Du har adgang til det, hvis du har konfigureret Analytics til din udgave i Google Nyheder.

Sådan opretter du betjeningspanelet til analysedata i Google Nyheder

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Importér betjeningspanelet til udgivelsesanalyser i Google Nyheder.
  3. Vælg den visning i Analytics, hvor du plejer at se dine data fra Google Nyheder.
  4. Klik på Opret. Dit nye betjeningspanel åbnes.

Sådan ser du betjeningspanelet analysedata i Google Nyheder

Du finder dit betjeningspanel til udgivelsesanalyser i Google Nyheder under Betjeningspaneler > Privat i navigationsmenuen i siden af din rapporteringsvisning i Analytics.

Betjeningspanelet til udgivelsesanalyser i Google Nyheder viser som standard dine data ved hjælp af følgende widgets:

• Brugere efter enhed: Et cirkeldiagram, der sammenligner andelen af læsere, der bruger mobilenheder med andelen af læsere, der bruger en computer.
  • Brugere og nye brugere: En graf, der viser, hvor mange brugere, der ser din udgave hver dag, og hvor mange nye brugere du tiltrækker.
  • Aktuelle brugere: Analytics viser dig i realtid, hvor mange aktive brugere, der læser din udgave i dette øjeblik.
  • Brugere efter land: En geografisk oversigt over dine brugere grupperet efter land.
  • Mest viste artikler: En tabel med de ti artikler, der er blevet vist mest i din udgave. Den viser ogsåantallet af brugere og skærmvisninger for hver artikel.
  • Mest viste sektioner: En tabel med de ti sektioner, der er blevet vist mest i din udgave. Den viser også antallet af brugere og skærmvisninger for hver sektion. Du kan bruge dette til at få et hurtigt overblik over, hvordan brugerne browser gennem din udgave, og hvilke sektioner de kigger igennem for at finde artikler, de vil læse.