Ilmoitimme äskettäin julkaisusivujen päivityksestä. Lue lisää täältä.

Näkyminen Google Uutisissa

Google Uutisten avulla voit tavoittaa uusia yleisöjä ja houkutella innokkaita lukijoita sivustollesi. Google Uutisissa käyttäjät voivat

• löytää uusia tapahtumia, maailmanlaajuisia uutisia ja monipuolista sisältöä eri julkaisijoilta
  • tilata tietyn uutisten tarjoajan sisältöä ja tiettyjä aiheita
  • lisätä artikkeleita kirjanmerkkeihin ja jakaa niitä
  • yksilöidä sisältöä Sinulle-osiossa.

Näin se toimii

Monipuolisten ominaisuuksien avulla Google Uutiset antaa käyttäjille mahdollisuuden tutustua sinuun ja oppia lisää sinusta. Google Uutiset ‑kokemukseen kuuluu näkyvä brändäys ja kaupallistamistilaisuuksia, esim. mainontaa ja virtaviivaistettua tilausmyyntiä Subscribe with Googlen kautta.

Voit käyttää Julkaisijakeskus-työkalua sisältösi jakamiseen Google Uutisille lähettämällä RSS-syötteitä, verkkosivustojen URL-osoitteita tai videoita.

Google saattaa löytää sivustosi myös normaalilla verkkoindeksoinnilla, vaikka et loisi julkaisua Julkaisijakeskuksessa. Jos et halua sisältösi näkyvän Google Uutisissa, voit estää pääsyn sivustoillasi olevaan sisältöön sen vaikuttamatta jatkuvaan indeksointiin ja Google Haussa sijoittumiseen.

Sinun ei tarvitse rekisteröityä Julkaisijakeskuksen kautta sijoittuaksesi Google Uutisissa, mutta se tarjoaa tiettyjä etuja:

• Sisällön ja brändäyksen valinnat: Suunnittele, brändää ja muokkaa julkaisuasi Google Uutisissa.
  • Kaupallistamismahdollisuudet: Julkaisijat voivat käyttää Google Uutisten maksumuureja Subscribe with Googlen kautta.
  • Sijoittelu: Julkaisijat, jotka ovat luoneet ja lähettäneet julkaisuja Google Uutisiin Julkaisijakeskuksessa, voivat näkyä sovelluksen Lehtikioski-osiossa tietyillä alueilla.
    • Tärkeää: Emme takaa sijoittelua. Lehtikioskissa näkyviä julkaisuja personoidaan käyttäjäasetuksiin perustuvilla algoritmeilla.

Huomioitavaa

• Julkaisijakeskukseen lähettämääsi fiidin tai URL-osoitteen näkymistä tai sijoitusta ei voi taata Google uutisissa.
  • Jotta sisältö voi olla näkyvillä Google Uutisissa, sen pitää noudattaa Haun ja Uutisten käytäntöjä. Google saattaa estää käytäntöjä rikkovaa sisältöä automaattisten tarkastusten aikana lähetyksen jälkeen.
  • Jos ylläpidät sivua useilla kielillä, älä uudelleenohjaa käyttäjiä automaattisesti eri kielten versioihin. Lue lisää monilla alueilla näkyvien monikielisten sivustojen ylläpitämisestä.
  • Pidä automaattiset uudelleenohjaukset verkkotunnukselta toiselle samoina mobiililaitteilla ja tietokoneilla. Jos vaikkapa example.com uudelleenohjaa osoitteeseen example1.com mobiililaitteella, sen pitäisi tehdä samoin tietokoneella. Jos uudelleenohjaukset eivät vastaa toisiaan kaikilla alustoilla, käyttäjät ja hakukoneet eivät ehkä näe sivustosi sisältöä.

Katso, miten voit näkyä muilla Uutisten alustoilla.