Få oplysninger om antallet af læsere ved hjælp af Google Analytics

Du kan bruge Analytics til at analysere, hvor mange der i alt læser indholdet i dit feed på Google Nyheder.

Typer af Analytics-konti

Du kan tilknytte en Analytics-konto med flere ejendomme. Hver ejendom har et unikt id, der bruges til sporing. Når du konfigurerer en ny ejendom, kan du vælge at spore et website eller en mobilapp. For at bruge Analytics sammen med Google Nyheder, skal du  oprette en ejendom, og derefter oprette visninger for mobilapp.

Google Nyheder understøtter integration med både klassiske Analyticsejendomme og med Analytics 360.

Konfigurer Google Analytics til din udgave af Google Nyheder

Sådan får du dit sporings-id til Analytics

1. Brug en eksisterende Analytics-konto, eller opret en ny konto. Du kan nemt oprette flere Analytics-konti, knytte dem til en enkelt Google-konto, og dele dem med andre Google-brugere.
  2. Opret en ejendom, eller brug en eksisterende ejendom af samme websitetype.
  3. Find dit sporings-id, som kan se sådan ud: UA-12345678-9.

Knyt din udgave til din Google Analytics-ejendom

1. Åbn din udgave i Producer i Google Nyheder.
  2. Gå til Udgaveindstillinger i navigationsmenuen.
  3. Klik på Konfigurer Google Analytics.
  4. Indtast det ejendoms-id til Analytics, du fandt tidligere.
  5. Klik på Opdater.

Data fra Google Nyheder i Analytics

Google Nyheder sporer følgende læserinteraktioner:

• Læsning af en artikel
  • Visning af en annonce
  • Tilføjelse af bogmærke til en artikel
  • Visning af en udgavesektion
  • Interaktion med indhold på fælles skærme (f.eks. Læs nu, Søg og Udforsk)

Følg denne vejledning for at se dine data:

1. Log ind i Analytics
  2. Klik på Adfærd i navigationsmenuen på din Analytics-konto.
  3. Vælg, hvilken af de følgende tre typer navigationsrapporter, du vil se:
    • Se data efter skærme:
      1. Klik på Skærme. Kolonnen Skærmnavn indeholder titlerne på artikler og sektioner, som dine brugere har set. Artikler indledes med [Artikel], sektioner indledes med [Sektion], og videoafspilning fra feeds indledes med [Automatisk videoafspilning]. Der er også tre yderligere rækker, hvor du kan se, hvor ofte brugere har interageret med dit indhold på den angivne skærm:
        • Læs nu:  Dette er et personligt tilpasset feed i Google Nyheder. Det hedder "Til dig"" i den nuværende version
        • Søg: Her kan du se, om en læser ankom til en artikel via en søgning i Google Nyheder
        • Udforsk: Her kan du se, om en bruger fandt en artikel ved at udforske et emne eller en udgave i Google Nyheder
    • Se data efter hændelse/udgiver:
      1. Klik på Hændelser og derefter Vigtigste hændelser.
      2. Klik på Udgiver under kolonnen Hændelseskategori. Kolonnen med Hændelseshandling viser, hvordan læsere interagerede med dit indhold.
    • Se data efter appnavigation:
      1. Klik på Adfærdsflow. Denne rapport viser, hvordan dine brugere navigerede gennem appen Google Nyheder, for at komme frem til dit indhold.