Indsend dit indhold via et feed

Opret din udgave

Denne artikel i Hjælp forklarer, hvordan du opretter din udgave i Google Nyheder.

1. Log ind på Producer i Google Nyheder

Gå til google.com/producer i Google Chrome, og log ind med din Google-konto (Producer i Google Nyheder understøttes i øjeblikket kun i Chrome-browseren).

Hvilken mailadresse skal jeg bruge?

Hvis du skal administrere denne udgave som en del af dit arbejde, anbefaler vi, at du ikke bruger en personlig Gmail-konto.

Du kan i stedet oprette en Google-konto med en eksisterende mailadresse (f.eks. en arbejdsmailadresse). Det gør det nemt for Nyheder-teamet at kontakte dig på en arbejdsmailadresse, som du holder øje med.

Har du problemer med at logge ind på Producer med en Google Apps for Work-konto?

Kontakt administratoren af din virksomheds Google Apps for Work-konto. Bed vedkommende om at aktivere tjenesten "Google Bøger" for din konto i Google Administrationskonsol.

2. Opret din udgave

1. Hvis du tidligere har oprettet en udgave, kan du oprette en ny ved at klikke på den blå trekant øverst til højre og derefter vælge Opret ny udgave.

1. Hvis du bruger Producer for første gang, bliver du bedt om at gennemgå vores vilkår og betingelser, før du opretter en udgave.

2. Navngiv din udgave. Brugere kan søge efter din udgave ved hjælp af dette navn, så vi anbefaler, at du vælger et unikt navn, der præcist beskriver dit indhold og brand.

3. Tilføj en indholdssektion

1. Angiv webadressen til dit RSS- eller Atom-feed, hvis du har et feed, du vil bruge til denne udgave. Dit feed skal følge vores retningslinjer.

1. Hvis du har videoer, der hostes på YouTube, skal du angive navnet på kanalen (hvis webadressen til kanalen f.eks. er http://www.youtube.com/user/googlechrome, skal du angive googlechrome).

Få flere oplysninger om brug af videoer i din udgave.

2. Klik på Opret. Når du har føjet sektioner til din udgave, kan du se et eksempel på din udgave til højre.

3. Hvis du vil, kan du tilføje yderligere indhold ved at klikke på Sektioner i menuen til venstre.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer sektioner.

4. Tilføj grundlæggende oplysninger

Tilføj beskrivelsen af udgaven

Hvis du vil redigere feltet Beskrivelse som vist i kataloget, skal du klikke på sektionen Grundlæggende oplysninger. Brugerne kan søge efter din udgave ved hjælp af den tekst, du angiver her. Sørg for, at beskrivelsen af din udgave er på mindst 140 tegn.

Vælg en kategori

Når du angiver indstillingerne for dine udgaver, skal du sørge for at klassificere din udgave på en passende måde, så læserne kan finde den i den rigtige kategori, hvis den føjes til Google Nyheder-kataloget.

Liste over kategorier

Listen over kategorier, der er tilgængelige i indstillingerne for Producer i Google Nyheder, er ikke nødvendigvis præcis de samme kategorier, der vises i Google Nyheder. Det skyldes, at kataloget tilpasses browseroplevelsen for læserne. Kategorier, der ligner hinanden, kan f.eks. blive sammenlagt.

Her er en liste over kategorier, der er tilgængelige i Producer i Google Nyheder, og hvordan de hænger sammen med kategorierne i det katalog, som brugerne kan gennemse:

I Producer i Google Nyheder I Google Nyheder-kataloget
Arkitektur
Hus og have
Fast ejendom
Hus og have
Underholdning
Begivenheder
Underholdning
Kunst
Håndværk og hobbyer
Design
Mode og stil
Mad og drikke
Hus og have
Livsstil for mænd
Forældre og børn
Kæledyr
Fotografering
Shopping
Velgørenhed
Særlig interesse
Rejser
Livsstil for kvinder
Særlig interesse
Nyheder og politik
Erhverv
Lokalt
Nyheder og politik
Sundhed og motion Sundhed og motion
Videnskab og teknologi
Spil
Videnskab og teknologi

Sport
Biler

Sport
Mad og drikke Mad og drikke

Angiv et forsidebillede

Klik på Forsidebillede for at uploade en billedfil. Et ikon med et forsidebillede hjælper din udgave med at skille sig ud visuelt.

Krav

• Form: Kvadrat
  • Format: PNG, JPEG eller GIF
  • Minimumstørrelse: 1000 x 1000 pixels

Vi anbefaler, at du bruger ensfarvede ikoner med fuld beskæring, uden afrundede hjørner og uden unødvendige gradueringer eller effekter. Vi foreslår også, at du lader baggrunden være gennemsigtig i stedet for at gøre den hvid.

Bemærk! Hvis du ikke angiver et billede, opretter vi automatisk et billede baseret på titlen af din udgave.

5. Tilmeld dig opdateringer om Nyheder

Få de seneste opdateringer fra Google Nyheder for at få mest muligt ud af din deltagelse. Du kan vælge at få mails om følgende emner:

• Annoncetips: Oplysninger, der kan hjælpe med at generere indtægt ved hjælp af annoncer i Nyheder
  • Produktopdateringer: Oplysninger om lanceringer, nye funktioner og resultater af eksperimenter
  • Tekniske problemer: Opdateringer om API'er, tekniske funktioner eller tekniske ændringer

Følg denne vejledning for at tilvælge mailopdateringer:

1. Log ind på Producer.
  2. Klik på Udgaveindstillinger.
  3. Klik på Kontaktoplysninger.
  4. Indtast din mailadresse i tekstfeltet, og klik på Tilføj Tilføj.
  5. Markér afkrydsningsfeltet under hver kategori i sektionen Kontaktoplysninger.
  6. Klik på Udfør.

Vigtigt!

• Du modtager en mail fra Google Nyheder-teamet for hver af dine abonnementskategorier. Bekræft dit abonnement i hver mail ved at klikke på linket under sætningen "Klik nedenfor for at bekræfte dit abonnement".
  • Hvis du vil afmelde abonnementet på mailopdateringer fra Nyheder, skal du klikke på linket Afmeld abonnement nederst i en af de mails, du modtager. Du kan også afmelde abonnementet ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne under Kontaktoplysninger i Producer og klikke på Udfør.

6. Konfigurer Google Analytics

Angiv dit profil-id for Google Analytics for at spore visninger af dit indhold. Få flere oplysninger om sporing med Google Analytics.