Få en enda bedre meldingsopplevelse med RCS. Finn ut hvordan du slår på RCS-chat.

Bruk uttrykksfulle funksjoner i Google Meldinger

For å gjøre samtaler mer visuelle og levende, kan du reagere på meldinger med emojier, for eksempel smilefjes.

Kom i gang med reaksjoner

Viktig: For å bruke reaksjoner i Google Meldinger må du koble Google Meldinger-kontoen din til en Android-enhet.

Bruke reaksjoner

Legg til en reaksjon

1. Trykk og hold på en melding.
  2. Velg en emojireaksjon.
Tips: På datamaskiner kan du holde markøren over en melding for å legge til en reaksjon. Klikk på Reaksjoner Reactionsog så Velg en reaksjon.

Endre reaksjoner

Viktig: Du kan bare endre dine egne reaksjoner.

1. Trykk og hold på meldingen du reagerte på.
  2. Velg en ny reaksjon.

Fjern reaksjoner

Viktig: Du kan bare fjerne dine egne reaksjoner.

1. Trykk og hold på meldingen du reagerte på.
  2. Trykk på den uthevede reaksjonen.

Finn ut hvem som har brukt reaksjonen

I en gruppechat kan hvem som helst legge til reaksjoner på meldinger. Hvis du vil finne ut hvem som har lagt til en reaksjon, kan du trykke på gruppen med emojireaksjoner.

Slå av animerte reaksjoner

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på en enhet.
  2. Velg Tilgjengelighet og så Farge og bevegelse.
  3. Slå på Fjern animasjoner.

Vis iPhone-reaksjoner som tekstmeldinger

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA for tekstmeldinger som sendes på engelsk.

Når en iOS-bruker reagerer på en melding, vises en emoji under meldingen. Hvis du vil se brukerens reaksjoner som SMS, kan du slå av funksjonen for emojireaksjoner.

Emojifunksjonen gjelder bare når iOS-brukere reagerer på tekstmeldinger – ikke bilder eller andre filtyper.

1. Åpne Google Meldinger .
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet og så Innstillinger for Meldinger og så Avansert.
  3. Slå av Vis iPhone-reaksjoner som emojier.
Bruke fotomojier
  1. Åpne Google Meldinger .
  2. Åpne en samtale.
  3. Trykk på meldingsboksen og så Emoji Sentiment Satisfied og så Opprett Create.
  4. Velg et bilde fra bildegalleriet.
  5. Hvis det er flere elementer i bildet, trykker du på det du vil sende.
  6. Trykk på Send Send.

Lag en fotomoji for å sende det som en reaksjon

1. Åpne Google Meldinger .
  2. Åpne en samtale.
  3. Trykk og hold på en melding.
  4. Trykk på Opprett Create.
  5. Velg et bilde fra bildegalleriet.
  6. Hvis det er flere elementer i bildet, trykker du på det du vil sende.
  7. Trykk på Send Send.

Finn ut mer om fotomojier.

Bruk animerte emojier

De fleste emojiene er animerte. Du kan sende emojier for å se de morsomme animasjonene. Animerte emojier er slått på som standard.

Bruk skjermeffekter

Det er mange meldinger som utløser hemmelige skjermeffekter. Du kan sende meldinger som «Til lykke med valentinsdagen» og se en animasjon – både på din skjerm og på mottakerens.

Slå av animasjonsfunksjoner

Slå av uttrykksfulle animasjoner

1. I Meldinger-appen klikker du på profilbildet ditt og åpner Meldinger-innstillingene Innstillinger.
  2. Slå av Vis uttrykksfulle animasjoner.