Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Afegir reaccions als missatges

Perquè els missatges siguin més visuals i divertits, pots reaccionar-hi amb un emoji, com ara una cara somrient.

Començar a utilitzar les reaccions

Important: per aplicar reaccions a Missatges de Google, has de connectar el teu compte de Missatges de Google a un dispositiu Android.

Afegir una reacció

1. Mantén premut un missatge.
  2. Tria una reacció amb emoji.
Consell: en un ordinador, passa el cursor per sobre d'un missatge per reaccionar-hi. Fes clic a Reaccions Reactions i, a continuació, selecciona una reacció.

Canviar una reacció

Important: només pots canviar les teves reaccions.

1. Mantén premut el missatge a què has reaccionat.
  2. Selecciona una reacció nova.

Suprimir una reacció

Important: només pots suprimir les teves reaccions.

1. Mantén premut el missatge a què has reaccionat.
  2. Toca la reacció marcada.

Saber qui ha afegit una reacció

En un xat de grup, qualsevol participant pot reaccionar a un missatge. Per saber qui hi ha reaccionat, toca el grup de reaccions amb emoji.

Desactivar les reaccions animades

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Configuració Configuració.
  2. Selecciona Accessibilitat i, a continuació, Color i moviment.
  3. Activa l'opció Suprimeix les animacions.

Mostrar les reaccions d'iPhone com a missatges de text

Important: aquesta funció només està disponible als Estats Units per a missatges de text en anglès.

Quan un usuari d'iOS reacciona a un missatge, es mostra un emoji a sota del missatge. Per rebre les seves reaccions com a missatges de text, desactiva les reaccions amb emojis.

La funció d'emoji només s'aplica quan un usuari d'iOS reacciona als missatges de text, no a les imatges ni a cap altre tipus de fitxer.

1. Obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca la foto de perfil i, a continuació, Configuració de Missatges i, a continuació, Configuració avançada.
  3. Desactiva l'opció Mostra les reaccions d'iPhone com a emojis.