Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Business Messagesin ongelmien korjaaminen

Voit hakea yrityksiä ja chatata niiden kanssa Google Messagesin avulla. Jos näet virheilmoituksen chat-keskustelussa yrityksen kanssa, sinun pitää ehkä ottaa yksityinen selaaminen pois päältä tai päivittää Google Play Palvelut. Voit korjata muita ongelmia alla olevien vaihtoehtojen avulla.

Tärkeää: Haun Business Messages on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Yksityinen selaaminen ‑vaihtoehdon ottaminen pois päältä Chromessa

Voit vaihdella incognito-välilehtien ja tavallisten Chrome-välilehtien välillä. Selaat yksityisesti vain käyttäessäsi incognito-välilehteä.

Voit myös estää kolmannen osapuolen evästeet, kun avaat uuden incognito-ikkunan. Lue lisää evästeistä.

Lukitse incognito-välilehdet, kun poistut Chromesta

Kaikki laitteen käyttäjät pääsevät incognito-välilehdille, jotka jätät auki. Voit lukita incognito-välilehdet, jolloin ne eivät näy muille laitteen käyttäjille.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11:tä ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

1. Avaa Chrome Chrome Android-puhelimella.
  2. Valitse Lisää ja sitten Asetukset .
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus.
  4. Laita Lukitse incognito-välilehdet, kun suljet Chromen päälle.

Incognito-tilan sulkeminen

Jos yksi incognito-välilehti on auki, kun avaat uuden, yksityinen selauskertasi jatkuu myös uudella välilehdellä. Poistu incognito-tilasta sulkemalla kaikki incognito-välilehdet.

1. Avaa Chrome Chrome Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse näytön oikeasta yläreunasta Vaihda välilehteä Vaihda välilehteä. Näet avoimet incognito-välilehdet oikealla.
  3. Valitse incognito-välilehtien oikeasta yläreunasta Sulje Sulje.

Google Play Palveluihin liittyvien ongelmien korjaaminen

Tärkeää: Google Play Palvelut yhdistää sovellukset muihin Googlen palveluihin, kuten Google-sisäänkirjautumiseen ja Google Mapsiin. Google Play Palvelut on eri asia kuin Google Play Kauppa ‑sovellus, ja se sisältyy Androidiin.

Vaihe 1: Varmista, että Google Play Palvelut on ajan tasalla

Jos et näe näitä vaihtoehtoja, ohita tämä vaihe.

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset Android-laitteellasi.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Vieritä alas ja valitse Google Play Palvelut.
  4. Vieritä alas ja valitse Sovelluksen tiedot.
  5. Valitse Päivitä tai Asenna.

Vaihe 2: Tyhjennä Google Play Palvelujen välimuisti ja data

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset Android-laitteellasi.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Vieritä alas ja valitse Google Play Palvelut.
  4. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä välimuisti.
  5. Valitse Hallinnoi tallennustilaa ja sitten Poista kaikki data.
  6. Avaa Google Play Kauppa Google play store.
  7. Odota viisi minuuttia ja yritä latausta uudelleen.

Vaihe 3: Tyhjennä Play Kaupan välimuisti ja data

Voit korjata sovelluksen ongelmat tyhjentämällä Play Kaupan välimuistin ja datan.

1. Avaa Asetukset-sovellus Asetukset Android-laitteellasi.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Google Play Kauppa Google play store.
  4. Valitse Tallennustila ja sitten Tyhjennä välimuisti.
  5. Valitse Tyhjennä data.
  6. Avaa Google Play Kauppa ja yritä latausta uudestaan.

Jos nämä vaiheet eivät auta, tutustu muihin vianetsintäohjeisiin.

Maksullisten tekstiviestien käyttöönotto

Maksulliset tekstiviestit ovat viestityyppi, jota käytetään pääosin hyväntekeväisyys- ja äänestystoiminnassa. Ne ovat kalliimpia kuin normaalin liittymäsopimuksesi hinnat.

Näin sallit maksulliset tekstiviestit:

1. Avaa Android-puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Sovellusten erikoiskäyttö.
  3. Valitse Pääsy maksullisiin tekstiviestipalveluihin ja sitten valitse haluamasi vaihtoehto:
  • Kysy: Sinun on joka kerta vahvistettava, haluatko lähettää maksullisen tekstiviestin.
  • Salli aina: Maksulliset tekstiviestit lähetetään välittömästi.
  • Älä salli koskaan: Maksulliset tekstiviestit estetään aina.

Tärkeää: Vaikka liittymäsopimuksesi sisältäisi rajattomasti tekstiviestejä, viestin lähettämisestä maksulliseen tekstiviestinumeroon saatetaan veloittaa maksu.

Jos Business Messagesin käyttäminen hakutuloksissa aiheuttaa edelleen ongelmia, sinun pitää ehkä päivittää laitteesi.