Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Chatien yksityisyys ja automaattiset esikatselut

Google Messagesin automaattiset esikatselut tekevät chattailusta entistä helpompaa ja turvallisempaa. Ominaisuus käyttää viestidataa, mutta pitää samalla viestit yksityisinä. Toiminto on valinnainen, joten päätät sen käytöstä itse.

Automaattisten esikatselujen toiminta

Kun laitat automaattiset esikatselut päälle, näet Googlen esikatselukortteja, jotka liittyvät tietynlaiseen sisältöön viesteissäsi. Näet kortteja myös, kun teet hakuja sovelluksessa. Kortteja näkyy linkkien, paikkojen ja muun sellaisen sisällön yhteydessä, jota Google Messages ‑sovellus voi ajan mittaan tunnistaa.

Miten suojaamme dataasi?

Automaattisissa esikatseluissa käytetään vain valikoituja tietoja (esimerkiksi osoitteita ja linkkejä), eikä niitä linkitetä nimesi tai puhelinnumerosi kaltaisiin tunnisteisiin.

Käytämme esikatselussa vain tarvittavia tietoja

Google Messages ‑sovelluksessa hyödynnetään laitepohjaista tekniikkaa, joka tunnistaa automaattisesti chat-historiasta tietyt asiat, kuten linkit tai katuosoitteet. Näitä linkkejä ja osoitteita käytetään esikatselukorttien luomisessa.

Käytämme dataa identifioimatta henkilöllisyyttäsi

Nämä tietyt asiat, kuten linkit ja osoitteet, ovat ainoita viestiesi sisällön osia, joita tässä ominaisuudessa käytetään. Ne lähetetään Googlelle nopeaa ja turvallista hakua varten. Niitä ei tallenneta Google-tilillesi tai sijaintihistoriaan eikä niitä linkitetä nimesi tai puhelinnumerosi kaltaisiin tunnisteisiin.

Sinä teet päätökset

Voit laittaa automaattiset esikatselut päälle tai pois päältä milloin tahansa asetuksista:
  1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta profiilikuvaa tai kuvaketta ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Automaattiset esikatselut.
  4. Laita Näytä kaikki esikatselut päälle tai pois päältä.

Myös verkkosivustolinkkien esikatselut sisältyvät automaattisiin esikatseluihin. Voit kuitenkin ottaa pelkät verkkosivustolinkkien esikatselut käyttöön. Lue lisää.