Giv din beskedoplevelse et boost med RCS. Se, hvordan du aktiverer RCS-chatsamtaler.

Dine chatsamtaler forbliver private med automatiske forhåndsvisninger

Med automatiske forhåndsvisninger gør Google Beskeder dine chatsamtaler nemmere og sikrere. Denne funktion fungerer med dine beskeddata, samtidig med at dine beskeder holdes private. Og det er valgfrit, så det er dig, der bestemmer.

Sådan fungerer automatiske forhåndsvisninger

Når du slår automatiske forhåndsvisninger til, får du vist forhåndsvisningskort fra Google vedrørende bestemt indhold i dine beskeder, og når du søger i appen. Kort vises for links, steder og andre typer indhold, som appen Google Beskeder over tid kan genkende.

Sådan beskytter vi dine data

Automatiske forhåndsvisninger bruger kun udvalgte oplysninger (eksempelvis adresser og links) uden at knytte dem til personlige oplysninger som for eksempel dit navn eller dit telefonnummer.

Vi bruger kun de oplysninger, der er nødvendige for en forhåndsvisning

Appen Google Beskeder bruger enhedens teknologi til automatisk at registrere ting som for eksempel links eller adresser i din chathistorik. Vi bruger disse links og adresser til at oprette forhåndsvisningskort.

Vi bruger data uden at identificere dig personligt

Disse bestemte ting som for eksempel links og adresser er kun en del af dit beskedindhold, som vi bruger til denne funktion. De sendes til Google som et hurtigt og sikkert opslag uden at gemme dem på din Google-konto eller i din lokationshistorik og uden at knytte dem til personlige oplysninger som for eksempel dit navn eller dit telefonnummer.

Du har styringen

Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere automatiske forhåndsvisninger i Indstillinger:
  1. Åbn Google Beskeder .
  2. Tryk på dit profilbillede eller -ikon og så Indstillinger.
  3. Tryk på Automatiske forhåndsvisninger.
  4. Aktivér eller deaktiver Vis alle forhåndsvisninger.

Automatiske forhåndsvisninger inkluderer forhåndsvisninger af weblinks, men du kan vælge kun at vise forhåndsvisninger af weblinks. Få flere oplysninger.