Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Mantenir la privadesa dels teus xats amb previsualitzacions automàtiques

Les previsualitzacions automàtiques de Missatges de Google permeten xatejar amb més facilitat i seguretat. Aquesta característica funciona amb les dades dels teus missatges, alhora que manté la privadesa d'aquests missatges. A més, és opcional: tu decideixes.

Com funcionen les previsualitzacions automàtiques

Quan activis les previsualitzacions automàtiques, trobaràs targetes de previsualització de Google relacionades amb contingut determinat dels teus missatges. També en veuràs quan facis cerques a l'aplicació. Les targetes es mostren en enllaços, llocs i altres tipus de contingut que l'aplicació Missatges de Google pot reconèixer amb el temps.

Com protegim les teves dades

Les previsualitzacions automàtiques només utilitzen informació concreta, com adreces i enllaços, sense relacionar-la amb identificadors com el teu nom o número de telèfon.

Només utilitzem la informació que necessitem per oferir les previsualitzacions

L'aplicació Missatges de Google utilitza la intel·ligència al dispositiu per detectar automàticament elements específics del teu historial de xat, com ara enllaços o adreces postals. Utilitzem els enllaços i les adreces per crear targetes de previsualització.

Utilitzem les dades sense identificar-te personalment

Aquests elements específics, com els enllaços i les adreces, són l'única part del contingut dels teus missatges que utilitzem per a aquesta funció. S'envien a Google per fer una cerca ràpida i segura sense desar-los al teu Compte de Google ni a l'historial d'ubicacions, i sense relacionar-los amb identificadors com el teu nom o número de telèfon.

Tu decideixes

Pots activar o desactivar les previsualitzacions automàtiques en qualsevol moment a Configuració:
  1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto o icona de perfil i després Configuració.
  3. Toca Previsualitzacions automàtiques.
  4. Activa o desactiva l'opció Mostra totes les previsualitzacions.

Les previsualitzacions automàtiques inclouen la previsualització d'enllaços web, però pots triar que només es mostrin les previsualitzacions d'enllaços web. Obtén més informació.