Giv din beskedoplevelse et boost med RCS. Se, hvordan du aktiverer RCS-chatsamtaler.

Løs problemer med at sende og modtage beskeder samt oprette forbindelse til Google Beskeder

Hvis du ikke kan sende eller modtage beskeder, eller hvis du har problemer med at oprette forbindelse til Google Beskeder på nettet, kan du prøve de nedenstående forslag.

Løs problemer med at sende eller modtage beskeder

• Sørg for, at du har opdateret til den seneste version af Google Beskeder.
  • Hvis du har et SIM-kort, skal du sørge for, at det er indsat korrekt.
  • Hvis du er på Fi, skal du logge ind på Project Fi-appen.
  • Tjek, at Google Beskeder er angivet som din standardapp til beskeder. Se, hvordan du ændrer din standardapp til beskeder.
  • Sørg for, at dit mobilselskab understøtter sms-, mms- eller RCS-beskeder.
  • Tjek dit abonnement eller din taletidssaldo for at se, om du har nok til at sende/modtage beskeder.
  • Tjek, om du har signal.
  • Tjek, om Flytilstand er slået til. Slå i så fald funktionen fra.
  • Hvis du skifter fra en iPhone, skal du sørge for, at du har deaktiveret iMessage for dit nummer.
  • Hvis du ikke modtager beskeder efter at have skiftet beskedapp, kan du være nødt til at deaktivere RCS-chat.

Løs problemer med at sende eller modtage beskeder fra bestemte kontakter

• Slet kontaktpersonen, og tilføj vedkommende igen.
  • Tjek, om du har blokeret vedkommende.
  • Tjek, om vedkommendes telefonnummer er korrekt.
  • Tjek, om du skal angive en landekode (f.eks. +1 for amerikanske telefonnumre).

Løs problemer med at sende mms-beskeder

• Tjek, at du har en dataforbindelse.
  • Nulstil dine APN-indstillinger til standard i appen Indstillinger på din enhed.

Prøv andre fejlfindingstrin

• Der er ikke nok plads på min enhed: Hvis du får en notifikation om, at Google Beskeder muligvis ikke sender eller modtager beskeder, før der er mere ledig plads, kan du prøve disse tips til at frigøre plads.
  • Jeg får ulæselige beskeder: Hvis du har skiftet fra en telefon med visuel telefonsvarer til en telefon uden, og du får ulæselige beskeder fra dit mobilselskab, kan du finde og løse problemer i dine notifikationer om talebeskeder.
  • Jeg har skiftet fra en iPhone til en Android-telefon: Hvis du skifter fra en iPhone til en Android-telefon, skal du sørge for at deaktivere iMessage.