Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Rebre missatges interactius d'empreses

Pots rebre missatges interactius i rich media, com ara fotos i vídeos, d'empreses. Per exemple, una línia aèria et pot fer arribar un missatge amb la teva targeta d'embarcament.

Mantenir converses interactives amb empreses

Per mantenir una conversa interactiva amb una empresa, has d'activar els xats RCS.

En cas que el telèfon que utilitzes i el teu operador permetin l'ús d'RCS, veuràs aquesta opció a la configuració avançada.

Consell: la disponibilitat varia i es poden aplicar càrrecs de l'operador. Contacta-hi per obtenir-ne més informació.

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto de perfil o la icona i després Configuració de Missatges de Google.
  3. Toca Xats RCS i, a continuació, Activa els xats RCS.
  • Consell: si no trobes l'opció "Xats RCS", toca Funcions de xat.

Si no trobes aquesta opció, és possible que no estigui disponible al telèfon que fas servir o que el teu operador no l'ofereixi.

Resolució de problemes: conversa no disponible

Hi ha diversos motius pels quals una empresa pot no estar disponible per mantenir una conversa:

• No tens Missatges de Google. Baixa l'aplicació des de Google Play.
  • Els xats RCS no estan activats. Consulta com pots activar-los.
  • L'empresa o el servei amb què estàs intentant interaccionar no està disponible al país o a la regió on et trobes, o bé per al teu operador de telefonia mòbil.

Més informació sobre empreses verificades

Quan una empresa utilitza els xats RCS, Google o un altre proveïdor pot verificar-ne la identitat. Si l'empresa està verificada, ho veuràs indicat amb l'estat "verificada" o amb una insígnia de verificació Verificat.

Quan t'hi comuniquis, l'empresa rebrà una confirmació de lectura de cada missatge que llegeixis. Obtén més informació sobre com pots desactivar les confirmacions de lectura.

Obtenir més informació sobre una empresa

Per obtenir informació sobre una empresa, toca el nom de l'empresa i després Informació.

Per revisar la política de privadesa i les condicions del servei de l'empresa, segueix aquests passos:

1. Toca Informació i opcions i després Opcions.
  2. Selecciona una opció:
    • Mostra la política de privadesa
    • Mostra les condicions del servei

Bloquejar missatges d'una empresa o informar-ne

Si vols deixar de rebre missatges d'una empresa, pots bloquejar-la i informar-ne.

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre la conversa amb l'empresa que vulguis bloquejar.
  3. A sota de la conversa, toca Bloqueja i informa'n.
  4. També pots tocar Més Més i després Bloqueja i informa que és brossa.
  5. Selecciona una opció:
    • Marca com a brossa: per informar Google de contingut brossa o del comportament inadequat d'una empresa, toca la casella de selecció. Aquesta acció també bloquejarà l'empresa en qüestió.
    • Bloqueja: confirma que vols bloquejar l'empresa.

Consell: quan bloqueges una empresa, la conversa que hi tens es mou a la carpeta "Brossa i bloquejats". Per veure els missatges d'empresa que has bloquejat, toca Més Més i després Brossa i bloquejats.

Desbloquejar una empresa

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca Més Més i després Brossa i bloquejats.
  3. Toca el nom de l'empresa que vulguis desbloquejar.
  4. Per confirmar l'acció, toca Desbloqueja.