Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Començar a utilitzar l'aplicació Missatges de Google

Amb Missatges de Google, pots enviar i rebre missatges de text, fotos, missatges de veu i vídeos. Si no tens l'aplicació Missatges de Google, pots baixar-la de Google Play.

Definir Missatges de Google com a aplicació de missatgeria predeterminada

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Important: els missatges s'emmagatzemen a la base de dades d'SMS del dispositiu i és possible que altres aplicacions hi puguin accedir. Per obtenir més informació sobre com pots gestionar els permisos de les aplicacions, contacta amb el fabricant del dispositiu.

Si tens més d'una aplicació de missatgeria al dispositiu, pots configurar Missatges de Google com a aplicació de missatgeria predeterminada. Si defineixes Missatges de Google com a aplicació de missatgeria predeterminada, podràs revisar l'historial de missatges de text a Missatges de Google i només podràs enviar i rebre missatges de text nous a Missatges de Google.

Per configurar Missatges de Google perquè sigui l'aplicació de missatgeria predeterminada, selecciona una opció:

1. Obre Missatges de Google . Obtén informació sobre on pots trobar les aplicacions.
  2. Quan se't demani que canviïs l'aplicació de missatgeria predeterminada, segueix les instruccions en pantalla.

O també:

1. Obre Configuració Aplicació Configuració.
  2. Fes clic a Aplicacions.
  3. A la llista d'aplicacions, fes clic a Missatges de Google A continuació, SMS A continuació, Missatges de Google .

Si ja no vols que Missatges de Google sigui l'aplicació de missatgeria predeterminada, pots desinstal·lar-la o canviar d'aplicació de missatgeria predeterminada a la configuració del dispositiu.

Començar una conversa amb un contacte

Els contactes que ja tinguis al telèfon es mostraran com a contactes a Missatges de Google. També pots afegir-ne de nous des de dins de l'aplicació.

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca Inicia un xat.
  3. Escriu el nom, el número de telèfon o l'adreça electrònica de la persona a qui vols enviar el missatge.
  4. Escriu el missatge i toca .

Afegir un número nou com a contacte a la llista de converses

1. Obre Missatges de Google .
  2. Selecciona una conversa que tinguis amb una persona que no és als teus contactes.
  3. Toca Més Més i després Afegeix un contacte.

Afegir un contacte nou des d'una conversa de grup

1. Obre Missatges de Google .
  2. Selecciona una conversa de grup en què hi hagi el número que vulguis afegir com a contacte.
  3. Toca Més Més i després Detalls.
  4. Toca el número que vols afegir i després Afegeix un contacte.

Canviar la configuració de notificacions per a persones determinades

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre una conversa amb la persona per a la qual vulguis modificar les notificacions.
  3. Toca Més Més i després Detalls i després Notificacions.

Pots activar o desactivar completament les notificacions per a aquesta persona o bé editar la configuració avançada per definir com es mostren les notificacions al dispositiu.