Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Canviar les notificacions i la configuració de Missatges

Pots triar quin tipus de notificació vols rebre quan t'enviïn un missatge:

• So
  • Vibració
  • Recordatori

També pots triar:

• De quina manera el teu dispositiu envia fotos i vídeos.
  • Com gestiona Missatges de Google les tasques avançades
Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 8.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Canviar la configuració general

Canviar la configuració de notificacions predeterminada
  1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto o icona de perfil i després Configuració.
    • Per deixar de rebre notificacions d'altres aplicacions, toca Notificacions i després desactiva totes les notificacions de "Configuració predeterminada".
    • Per rebre notificacions de Missatges de Google al telèfon, toca Notificacions i després activa Missatges entrants.
    • Per deixar de rebre notificacions de so quan envies missatges, desactiva l'opció Reprodueix sons de missatges sortints.

Obtén informació sobre com pots canviar les opcions per a persones concretes.

Canviar l'aplicació de missatgeria predeterminada
  1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Aplicacions i després Aplicacions predeterminades i després Aplicació d'SMS.
Canviar la mida de la lletra

Per ampliar o reduir la mida de la lletra:

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Selecciona Accessibilitat i, a continuació, Text i visualització.
  3. Selecciona Mida de la font.
  4. Utilitza el control lliscant per triar la mida de la font.
Canviar la mida de visualització

Per ampliar o reduir els elements de la pantalla:

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Selecciona Accessibilitat i, a continuació, Text i visualització i, a continuació, Mida de visualització.
  3. Utilitza el control lliscant per triar la mida de visualització.

Canviar la configuració avançada

Canviar la manera com Missatges de Google envia imatges, vídeos i fitxers d'àudio
  1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto o icona de perfil i després Configuració i després Configuració avançada.
    • Per enviar un missatge o un fitxer de manera individual a cada persona d'una conversa, toca Missatges de grup i després Envia una resposta per SMS a tots els destinataris i rep respostes individuals (SMS massiu).
    • Per baixar automàticament els fitxers dels missatges, activa l'opció Baixa MMS automàticament.
    • Per baixar automàticament fitxers en itinerància de dades, activa l'opció Baixa MMS automàticament en itinerància.
Utilitzar caràcters simples o canviar el número per enviar fitxers
  1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto o icona de perfil i després Configuració i després Configuració avançada.
    • Per canviar els caràcters especials a caràcters simples, activa l'opció Utilitza caràcters simples.
    • Per canviar el número de telèfon que utilitzes per enviar fitxers, toca Número de telèfon.
Canviar la configuració de les notificacions de bombolles

Amb les notificacions de bombolles, pots continuar accedint a les converses. Si fixes les bombolles a la pantalla d'inici, rebràs els missatges dels contactes en menys passos.

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto o icona de perfil i després Configuració i després Bombolles.
  3. Tria una d'aquestes opcions:
    • Per rebre notificacions de totes les converses, toca Totes les converses poden mostrar-se com a bombolles.
    • Per rebre notificacions de determinats contactes, toca Les converses seleccionades poden mostrar-se com a bombolles.
    • Per desactivar totes les notificacions, toca Res no es pot mostrar com a bombolla.

Consells:

• Per canviar la configuració de les bombolles per a contactes concrets, obre una conversa i després toca Més opcions i després Detalls i després Notificacions.
  • Per ignorar una notificació, mantén premuda la bombolla i arrossega-la a la part inferior de la pantalla.
Controls addicionals per a les notificacions, els bloquejos i els missatges de grup
  1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre una conversa 1:1 o un missatge de grup.
  3. Toca Més Més i després Detalls o Més Més i després Detalls del grup.
    • Per deixar de rebre notificacions de missatges, toca Notificacions i després Silenci.
    • Per rebre notificacions prioritàries, toca Notificacions i després Prioritat.
    • Per bloquejar els missatges d'un número de telèfon o d'un grup, toca Bloqueja i informa que és brossa i desprésD'acord.
      Opcional: marca la casella que hi ha al costat de "Informa que és brossa" per enviar un informe de contingut brossa.
    • Per afegir persones a la conversa, toca Afegeix persones.
Desactivar les previsualitzacions d'enllaços a llocs web

Pots activar o desactivar les previsualitzacions d'enllaços a llocs web:

1. Obre Missatges de Google .
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto o icona de perfil i després Configuració i després Previsualitzacions automàtiques.
  3. Desactiva l'opció Mostra totes les previsualitzacions.
  • Opcional: per desactivar les previsualitzacions quan envies o reps un enllaç en una conversa, toca Mostra només les previsualitzacions d'enllaços web.

Consell: comparteix només els enllaços en què confiïs. Els URL poden incloure dades personals, com ara la teva ubicació o les teves dades bancàries.

Obtén informació sobre com es creen les previsualitzacions d'enllaços.

Desactivar el tema fosc

Important: aquests passos només funcionen amb Android 10 i versions posteriors.

1. Obre l'aplicació Configuració del dispositiu.
  2. Toca Pantalla.
  3. Activa o desactiva l'opció Tema fosc.
Desactivar l'opció SMS verificat

Important: l'opció SMS verificat no està disponible en tots els països ni en totes les regions.

Quan l'opció SMS verificat està activada, Google verifica els missatges de les empreses registrades.

Desactivar l'opció SMS verificat:

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca la teva foto o icona de perfil i després Configuració i després SMS verificat.
  3. Desactiva l'opció Verifica el remitent dels missatges d'empresa.

Obtén informació sobre com funciona l'opció SMS verificat.