Få en enda bedre meldingsopplevelse med RCS. Finn ut hvordan du slår på RCS-chat.

Send og motta tekst- og talemeldinger i Google Meldinger

Du kan bruke Google Meldinger til å utveksle tekstmeldinger med venner og kontakter.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 6.0 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Start en samtale

1. Åpne Google Meldinger
  2. Trykk på Skriv ny Skriv ny.
  3. Angi mottakere i «Til»-feltet ved å skrive inn navn, telefonnumre eller e-postadresser, eller velg mottakere fra topp- eller kontaktlisten din.

Send melding

1. Trykk på meldingsboksen.
  2. Skriv meldingen din. Hvis du vil lagre den som utkast og gå tilbake, trykker du på Tilbake Tilbake.
  3. Trykk på Send Send når du er ferdig.

Tips: Finn ut hvordan du kan dele kontakter i meldingene dine.

Send talemeldinger

1. Trykk på meldingsboksen.
  2. Trykk på mikrofonen .
  3. Ta opp en talemelding.
    • Talemeldingen lagres automatisk som et utkast, sånn at du kan lytte til meldingen før du sender den.
    • Talemeldingen sendes ikke før du trykker på Send Send.
  4. Trykk på Send Send.

Viktig: Hvis du slår på direkteteksting, er transkripsjoner tilgjengelig på nettet. Finn ut hvordan du slår på direkteteksting.

Videresend en melding

Når du har åpnet en samtale, kan du når som helst sende den til en ny kontakt.

1. Åpne Google Meldinger
  2. Åpne en chat.
  3. Trykk og hold på en melding.
  4. Trykk på Mer etterfulgt avVideresend.
  5. Velg en kontakt.
  6. Trykk på Send Send.

Les SMS-er

For å lese en melding du akkurat har fått, sveip nedover fra toppen av skjermen og trykk på Ny melding Ny melding.

Du kan også åpne samtaler i Google Meldinger for å lese dem på nytt.

Merk meldinger som lest og ulest

• Merk alle meldinger som lest: Trykk på Mer Mer og så Merk alle som lest.
  • Merk en melding som ulest:
    1. Trykk og hold på samtalen du vil merke som ulest, i samtaleloggen.
    2. Øverst trykker du på Mer og så Merk som ulest.

Spill av videoer eller opptak

1. Trykk på en samtale for å spille av en video eller et opptak du har mottatt.
  2. Ved siden av videoen eller opptaket trykker du på Spill av Play.

Ring noen via Google Meldinger

1. For å ringe noen, trykk på en samtale du har med vedkommende.
  2. Øverst til høyre trykker du på Ring Ring.

Les arkiverte meldinger

1. For å lese arkiverte meldinger, åpne samtalelisten.
  2. Trykk på Mer Mer og så Arkivert.

Tips: Finn ut hvordan du endrer varslingsinnstillingene dine.