Giv din beskedoplevelse et boost med RCS. Se, hvordan du aktiverer RCS-chatsamtaler.

Send og modtag tekst- og talebeskeder i Google Beskeder

Du kan udveksle beskeder med dine venner og kontakter i Google Beskeder.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 6.0 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Start en samtale

1. Åbn Google Beskeder .
  2. Tryk på Skriv Skriv.
  3. I feltet "Til" skal du skrive de navne, telefonnumre eller mailadresser, du vil sende en besked til. Du kan også vælge blandt dine mest anvendte kontaktpersoner eller se hele listen.

Send en sms

1. Tryk i beskedfeltet.
  2. Skriv din besked. Tryk på Tilbage Tilbage, hvis du vil gemme beskeden som en kladde og gå tilbage.
  3. Tryk på Send Send, når du er færdig.

Tip! Få flere oplysninger om, hvordan du deler kontakter i dine beskeder.

Send en talebesked

1. Tryk i beskedfeltet.
  2. Tryk på mikrofonen .
  3. Optag din talebesked.
    • Talebeskeden gemmes automatisk som et udkast, så du kan lytte til den, før du sender den.
    • Talebeskeden sendes ikke, før du trykker på Send Send.
  4. Tryk på Send Send.

Vigtigt! Hvis du aktiverer Livetekstning, er transskription tilgængelig på nettet. Se, hvordan du aktiverer Livetekstning.

Videresend en besked

Når du har åbnet en samtale, kan du altid sende den til en ny kontakt.

1. Åbn Google Beskeder .
  2. Åbn en chat.
  3. Tryk på en besked og hold den nede.
  4. Tryk på Mere og så Videresend.
  5. Vælg en kontakt.
  6. Tryk på Send Send.

Læs sms-beskeder

Stryg nedad fra toppen af skærmen, og tryk på Ny besked Ny besked for at læse en besked, du lige har fået.

Du kan også åbne en samtale i Google Beskeder for at læse den igen.

• Markér alle beskeder som læst: Tryk på Mere Mere og så Markér alle som læst.
  • Markér en besked som ulæst:
    1. I samtalehistorikken skal du holde fingeren på den samtale, du vil markere som ulæst.
    2. Øverst skal du trykke på Mere og så Markér som ulæst.
  • Afspil en video eller optagelse: Tryk på en samtale. Tryk på Afspil Spil ud for videoen eller optagelsen.
  • Ring til en person: Tryk på en samtale. Tryk på Ring Ring op øverst i højre hjørne.
  • Læs arkiverede beskeder: På din liste over samtaler skal du trykke på Mere Mere og så Arkiveret

Tip! Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine indstillinger for notifikationer.