Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Enviar i rebre missatges de text i de veu a Missatges de Google

A Missatges de Google, pots enviar missatges de text als teus amics i contactes, i rebre'n.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 6.0 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

Iniciar una conversa

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca Redacta Redacta.
  3. A "Per a", introdueix els noms, números de telèfon o adreces electròniques als quals vulguis enviar un missatge. També els pots triar a la llista de contactes principals o de tots els contactes.

Enviar un missatge

1. Toca el quadre de missatge.
  2. Escriu el missatge. Si el vols desar com a esborrany i tornar a la pantalla anterior, toca Enrere Enrere.
  3. Quan acabis, toca Envia Envia

Consell: obtén informació sobre com pots compartir contactes als missatges.

Enviar un missatge de veu

1. Toca el quadre de missatge.
  2. Toca el micròfon .
  3. Grava el missatge de veu.
    • El missatge de veu es desa automàticament com a esborrany perquè el puguis escoltar abans d'enviar-lo.
    • El missatge de veu no s'envia fins que no toquis Envia Envia.
  4. Toca Envia Envia.

Important: si actives Subtítols instantanis, la transcripció estarà disponible al web. Obtén informació sobre com pots activar Subtítols instantanis.

Reenviar un missatge

Després d'obrir una conversa, pots enviar-la a un contacte nou quan vulguis.

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre un xat.
  3. Mantén premut un missatge.
  4. Toca Més i desprésReenvia.
  5. Tria un contacte.
  6. Toca Envia Envia.

Llegir els missatges de text

Per llegir un missatge que acabes de rebre, llisca cap avall des de la part superior de la pantalla i toca Missatge nou Missatge nou.

També pots obrir qualsevol conversa de Missatges de Google per tornar-la a llegir.

• Marcar tots els missatges com a llegits: toca Més Més i després Marca-ho tot com a llegit.
  • Marcar un missatge com a no llegit:
    1. A l'historial de converses, mantén premuda la conversa que vulguis marcar com a no llegida.
    2. A la part superior, toca Més i després Marca com a no llegit.
  • Reproduir un vídeo o una gravació: toca una conversa i, al costat del vídeo o de la gravació, toca Reprodueix Reprodueix.
  • Trucar a algú: toca una conversa i, a la part superior dreta, toca Truca Truca.
  • Llegir els missatges arxivats: a la llista de converses, toca Més Més i després Arxivats.

Consell: obtén informació sobre com pots canviar la configuració de les notificacions.