Få en enda bedre meldingsopplevelse med RCS. Finn ut hvordan du slår på RCS-chat.

Tilpass utseendet til chatter

Du kan tilpasse utseendet til chatter ved å velge temaer for bakgrunner og meldingsbobler. Merk at dette bare fungerer for RCS-samtaler.

Endre utseendet til chatter

1. Åpne Google Meldinger .
  2. Velg en chat du vil endre temaet for.
  3. Trykk på Mer Mer og så Endre farger.
    • For chatter med én kontakt: Trykk på Navnet til kontakten og så Endre farger.
    • For gruppechatter: Trykk på Gruppenavnet og så Endre farger.
  4. For å forhåndsvise et tema, trykk på fargen fra utvalget.
  5. For å velge et tema, trykk på Bekreft.
Tips: Temaet går tilbake til standardfargene hvis du
  • sletter en chat med et valgt tema
  • starter en ny chat med den samme kontakten