Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Personalitzar l'aspecte del xat

Per personalitzar l'aspecte dels xats, pots seleccionar un tema per al fons i per a les bombolles de missatges. Tingues en compte que això només funcionarà amb les converses RCS.

Canviar l'aspecte del xat

1. Obre Missatges de Google .
  2. Selecciona un xat en què vulguis canviar el tema:
  3. Toca Més Més i, a continuació, Canvia els colors.
    • Per a xats amb un contacte: toca el nom del contacte i, a continuació, Canvia els colors.
    • Per a xats de grup: toca el nom del grup i, a continuació, Canvia els colors.
  4. Per previsualitzar un tema, toca el color de la selecció.
  5. Per seleccionar un tema, toca Confirma.
Consell: el tema tornarà als colors predeterminats si fas el següent:
  • Suprimeixes un xat amb un tema seleccionat.
  • Inicies un xat nou amb el mateix contacte.