Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Vinkkejä Google Messagesin tehokkaampaan käyttöön

Voit tehdä Google Messages ‑sovelluksella muutakin kuin lähettää tekstiviestejä.

Viestiin vastaaminen

Voit lähettää vastauksia viesteihin. Kun lähetät vastauksen tiettyyn viestiin keskustelussa, alkuperäisen viestin sisältö mainitaan oman vastauksesi yhteydessä.

Tärkeää: Jos käytät tietokonetta, näet viestien vastaukset, mutta et voi lähettää vastauksia. Vastaukset ovat käytettävissä vain, jos chat-ominaisuudet ovat päällä. Lue lisää chat-ominaisuuksista.

1. Avaa Google Messages ‑sovellus .
  2. Kosketa pitkään viestiä, johon haluat vastata keskustelussa.
  3. Napauta vastausnuolta .
  4. Kirjoita viesti.

Viestimuistutusten ylläpito

Muistutuksen asettaminen viestille:

Muistutuksen asettaminen viestille:

1. Avaa Google Messages .
  2. Valitse viesti, jolle haluat asettaa muistutuksen.
  3. Kosketa viestiä pitkään.
  4. Valitse Muistutus .
  5. Valitse haluamasi vaihtoehto.

Vinkki: Voit asettaa muistutuksen keskusteluluettelosta koskettamalla keskustelua pitkään.

Muistutuksen muokkaaminen tai poistaminen:

1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta viestin tai keskustelun oikealta puolelta Muistutus .
  3. Jos haluat muokata muistutusta, valitse uusi ajankohta.
  4. Jos haluat poistaa muistutuksen, valitse Poista

Saat vahvistuskoodin viestillä.

Jotkin sovellukset ja sivustot lähettävät sinulle vahvistuskoodin, turvakoodin tai kertakäyttöisen salasanan kirjautumista tai henkilöllisyyden vahvistamista varten.

Koodin kopioiminen viestistä

1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa viesti, jossa on vahvistuskoodi.
  3. Valitse Kopioi {koodi}.
  4. Liitä koodi sovellukseen tai sivustoon.
Vinkki: Google ei näe viestejäsi eikä vahvistuskoodejasi. Niitä ei lähetetä Googlen palvelimille tämän ominaisuuden yhteydessä.

Viestien, valokuvien, paikkojen ja muiden kohteiden hakeminen

Haku viesteistä

1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta Haku Hae.
  3. Lisää hakutermit. Voit tarkentaa hakua suodattimilla.

Vinkki: Voit poistaa esikatselut ottamalla linkin esikatselut pois päältä asetuksista

Viestien ajoittaminen lähetettäviksi myöhemmin

Viestien aikatauluttaminen

Tärkeää: Voit ajoittaa viestien lähetyksen puhelimella, jonka käyttöjärjestelmä on Android 7 tai uudempi. Jos puhelimesi ei ole Wi-Fi- tai dataverkossa ajoitettuna aikana, viesti lähetetään, kun laitteesi on seuraavan kerran yhteydessä verkkoon.
  1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa keskustelu.
  3. Kirjoita viestisi.
  4. Kosketa pitkään Lähetä Lähetä ‑kohtaa.
  5. Valitse jokin ehdotuksista.
    • Valinnainen: Jos valitset oman päivämäärän ja ajan, kalenteri avautuu. Kun olet valinnut päivämäärän, kello avautuu ajan valitsemista varten. Napauta Seuraava.
  6. Napauta Lähetä Lähetä.
Vinkki: Jos avaat keskustelun, jossa on ajoitettu viesti, näet Ajoitettu viesti ‑ilmoituksen.

Ajoitetun viestin muokkaaminen, lähettäminen tai poistaminen

1. Avaa Google Messages .
  2. Avaa keskustelu, jossa ajoitettu viesti on.
  3. Napauta ajoitetun viestin vierestä Aikataulu .
  4. Voit päivittää, lähettää tai poistaa ajoitetun viestin.

Viestin suurentaminen

Tekstin koon suurentaminen zoomaamalla

1. Avaa Google Messages .
  2. Siirry keskusteluun ja valitse viesti.
  3. Voit zoomata viestiä ja suurentaa tekstiä nipistämällä.

Vinkki: Voit palauttaa tekstin oletuskokoiseksi levittämällä sormiasi.

Näyttöasetusten muuttaminen Android-laitteella.