Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Treure més partit de Missatges de Google

Missatges de Google no només permet enviar missatges de text: hi pots fer moltes més coses.

Respondre a un missatge

Pots enviar respostes als missatges. Quan envies una resposta a un missatge concret d'una conversa, el contingut del missatge original s'esmenta juntament amb la resposta.

Important: si utilitzes un ordinador, pots veure les respostes als missatges, però no pots enviar-ne. Les respostes només estan disponibles si tens les funcions de xat activades. Obtén més informació sobre les funcions de xat.

1. Obre l'aplicació Missatges de Google .
  2. Mantén premut el missatge a què vulguis respondre en una conversa.
  3. Toca la fletxa de resposta .
  4. Escriu el missatge.

Gestionar els recordatoris dels missatges

Definir un recordatori per a un missatge

Definir un recordatori per a un missatge:

1. Obre Missatges de Google .
  2. Ves al missatge per al qual vulguis configurar un recordatori.
  3. Mantén premut el missatge.
  4. Toca Recordatori .
  5. Tria una opció.

Consell: per configurar un recordatori a la llista de converses, mantén premuda la conversa corresponent.

Editar o suprimir un recordatori

1. Obre Missatges de Google .
  2. A la dreta del missatge o de la conversa, toca Recordatori .
  3. Per editar el recordatori, tria una altra hora.
  4. Per suprimir el recordatori, toca Suprimeix.

Obtenir un codi de verificació amb un missatge

Algunes aplicacions i alguns llocs web envien un codi de verificació, un codi de seguretat o una contrasenya d'un sol ús que es fa servir per iniciar la sessió o confirmar la teva identitat.

Copiar un codi d'un missatge

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre el missatge amb un codi de verificació.
  3. Fes clic a Copia {codi}.
  4. Enganxa el codi a l'aplicació o al lloc web.
Consell: Google no pot veure els teus missatges ni els codis de verificació. Aquesta funció no els envia als servidors de Google.

Cercar missatges, fotos, llocs i més

Fer cerques als missatges

1. Obre Missatges de Google .
  2. Toca Cerca Cerca.
  3. Introdueix els termes de la cerca. Pots utilitzar filtres per restringir-la.

Consell: per suprimir les previsualitzacions, desactiva les previsualitzacions d'enllaços a la configuració.

Programar missatges perquè s'enviïn més tard

Programar missatges

Important: pots programar missatges perquè s'enviïn a telèfons amb Android 7 i versions posteriors. Si el telèfon no està connectat a la Wi-Fi ni a les dades a l'hora programada, el missatge s'enviarà quan el dispositiu es torni a connectar.
  1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre una conversa.
  3. Escriu el missatge.
  4. Mantén premuda l'opció Envia Envia.
  5. Tria un dels suggeriments.
    • Opcional: si vols triar la data i l'hora, primer s'obrirà un calendari. Després de triar la data, s'obrirà un rellotge perquè puguis escollir una hora. Toca Següent.
  6. Toca Envia Envia.
Consell: si obres una conversa amb un missatge programat, veuràs la notificació "Missatge programat".

Editar, enviar o suprimir un missatge programat

1. Obre Missatges de Google .
  2. Obre la conversa amb el missatge programat.
  3. Al costat del missatge programat, toca Programa .
  4. Pots actualitzar-lo, enviar-lo o suprimir-lo.

Ampliar la mida d'un missatge

Ampliar un missatge per augmentar la mida del text

1. Obre Missatges de Google .
  2. Ves a una conversa i selecciona un missatge.
  3. Pinça per apropar el missatge i ampliar el text.

Consell: si vols disminuir la mida del text perquè torni a la predeterminada, pinça per reduir-lo.

Obtén informació sobre com pots canviar la configuració de la pantalla a Android.