Paranna viestikokemustasi RCS:n avulla. Katso, miten RCS-chatit laitetaan päälle.

Viestien toimitusasetukset

Viestejäsi ei voida toimittaa heti, jos esimerkiksi sinun tai kontaktisi puhelin- tai internetyhteys katkeaa. Google Messages yrittää lähettämättömien viestien toimittamista jatkuvasti. Jos toimituksessa tapahtuu virhe tai haluat kokeilla toista toimitustapaa, voit vaihtaa RCS:stä teksti- tai MMS-viestiin.

Tärkeää: Kun lähetät viestin teksti- tai MMS-viestinä, sitä ei salata päästä päähän. Keskustelun päästä päähän ‑salauksen tarkistaminen.

Lähettämättömien viestien lähettäminen teksti- tai MMS-viestinä

Jos viesti on lähetetty mutta ei toimitettu, tee näin:

1. Avaa Google Messages .
  2. Napauta keskustelua, jossa on toimittamaton viesti.
  3. Napauta toimittamattoman viestin aikaleimaa.
  4. Napauta Käytä tekstiviestejä (SMS/MMS).

Vinkkejä

• Tekstiviestit ovat RCS-tilassa tummansinisiä ja teksti- tai MMS-viestitilassa vaaleansinisiä.
  • Pidä mobiilidata päällä, jotta viestit lähetetään ja saadaan nopeasti.