Millora l'experiència de missatgeria amb RCS. Obtén informació sobre com pots activar els xats RCS.

Utilitzar l'encriptació d'extrem a extrem a Missatges de Google

Quan envies un missatge a algú que també té els xats RCS activats a Missatges de Google, les converses de xat passen a utilitzar automàticament l'encriptació d'extrem a extrem. Amb l'encriptació d'extrem a extrem, ningú no pot llegir el contingut que tu i l'altra persona us envieu.

Comprovar si una conversa està encriptada d'extrem a extrem

Les converses encriptades d'extrem a extrem inclouen el següent:

• Un bàner que diu " Xateges amb [nom del contacte o número de telèfon]".
  • Un cadenat al costat de les marques de temps dels missatges.
  • Un cadenat al botó d'enviament quan redactes un missatge.

Si no es mostra cap cadenat, comprova que tant tu com la persona a qui envies els missatges teniu:

Confirmar el codi de verificació

Les converses s'encripten d'extrem a extrem amb una clau a la qual només tu i altres participants de la conversa podeu accedir. Quan els demanis si tenen el mateix codi que tu, pots verificar l'encriptació d'extrem a extrem de les converses individuals i de grup.

Per verificar l'encriptació d'extrem a extrem de les converses individuals:

1. Obre l'aplicació Missatges de Google .
  2. Obre una conversa o crea un missatge amb un contacte que vulguis verificar.
    • Tots els participants de la conversa han de tenir activats els xats RCS. Si estan desactivats, l'encriptació d'extrem a extrem no es pot verificar.
  3. A la part superior dreta de la finestra de la conversa, toca Més Més i, a continuació, Detalls i, a continuació, Verifica l'encriptació.

Per verificar l'encriptació d'extrem a extrem de les converses de grup:

1. Obre l'aplicació Missatges de Google .
  2. Obre la conversa de grup que vulguis utilitzar.
    • Tots els participants de la conversa han de tenir activats els xats RCS. Si estan desactivats, l'encriptació d'extrem a extrem no es pot verificar.
  3. A la part superior dreta de la finestra de la conversa, toca Més Més i, a continuació, Detalls del grup.
  4. Selecciona un participant de la conversa que vulguis verificar.
  5. Toca Més Més i, a continuació, Verifica l'encriptació.

Consells:

• Pots trucar al contacte i llegir el codi de verificació en veu alta per assegurar-te que teniu el mateix.
  • La confirmació del codi de verificació és opcional. Els missatges s'encriptaran d'extrem a extrem encara que no segueixis aquest pas.

Resoldre problemes amb missatges que no pots rebre o desencriptar

Important:

• És possible que l'encriptació d'extrem a extrem no funcioni en determinats telèfons Android Go.
  • Els missatges encriptats d'extrem a extrem només funcionen quan et comuniques amb un altre usuari de Missatges de Google. Si tu o el teu contacte canvieu d'aplicació de missatgeria o de sistema operatiu, és possible que l'aplicació Missatges de Google no detecti immediatament que una conversa ja no es pot encriptar d'extrem a extrem. Al principi, pot ser que alguns missatges no es mostrin o que s'enviïn en un format encriptat i il·legible.

Si reps un missatge encriptat i il·legible, fes el següent:

Si has canviat d'aplicació de missatgeria i no reps missatges, és possible que hagis de desactivar els xats RCS.

Consell: pots enviar missatges com a xats, o bé tornar-los a enviar com a SMS o MMS.

Articles relacionats