Aanvraagformulier voor productbeoordelingen

Hartelijk dank voor uw interesse in productbeoordelingen. Als u uw productreviews wilt indienen bij Google, moet u minimaal vijftig productreviews hebben en het formulier hieronder invullen. We bepalen of en hoe we reviews voor uw producten kunnen verzamelen en nemen vervolgens contact met u op om meer informatie te geven.

Opmerking:

- Als u een goedgekeurde reviewverzamelsite van derden gebruikt om uw reviews te beheren, neemt u contact op met deze verzamelsite om uw reviews bij Google in te dienen.

- Als u een verzamelsite of serviceprovider voor productreviews vertegenwoordigt en wilt dat verkopers hun reviews aan gebruikers kunnen tonen, kunt u een partnerschapsaanvraag voor productbeoordelingen indienen. We nemen dan binnen 2 weken contact met u op.

Heeft u meer dan 50 reviews?