Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Kauppiaiden kiistojen ratkaisu ja sovittelu

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Google on sitoutunut tekemään kanssasi yhteistyötä alustamme ja palvelujemme käytöstä aiheutuvien ristiriitatilanteiden selvittämiseksi.

Jos olet Kauppiaskeskusta käyttävä kauppias ja sinulla on valitus, jonka mukaan Google ei ole noudattanut jotain 20. kesäkuuta 2019 päivätyssä säädöksessä 2019/1150 ilmoitettua velvollisuutta, ota yhteyttä Googleen täällä. Kyseinen säädös koskee verkossa toimivien välityspalveuiden oikeudenmukaisuutta ja avoimuutta yrityskäyttäjiä kohtaan.

Jos olet EU-alueella tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva kauppias, voit ehkä pyytää sovitteluapua sinun ja Googlen välisen kiistan ratkaisuun, kun kiistan aiheena on verkossa toimivien välityspalvelujemme tarjoaminen. Saat lisätietoja hyväksymistämme sovittelijoista ja ohjeet sovitteluavun pyytämiseen täältä

Sovittelu on vapaaehtoista, eikä sinun tai Googlen tarvitse ratkaista kiistoja sovittelun kautta muuten kuin lain edellyttämissä tapauksissa.